Ubica iz Mola pobegao u Mađarsku, uhapšeni pomagači!

Jovanović je i u Bečeju ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29) kojoj je pucao u glavu i njenog stanodavca Jožu Imrea (70). Jovanović je potom pobegao ka Pančevu, ali policija nije uspela da ga pronađe

Kikindska policija juče je uhapsila dvojicu muškaraca iz Horgoša za koje se sumnja da su pomogla Banetu Jovanoviću Safetu (49) iz Mola, u opštini Ada, da pobegne u Mađarsku.

Branislav Jovanović pucao bivšoj ženi u glavu, a više njih ranio

Policija je uhapsila, i po nalogu tužioca im odredila zadržavanje od 48 sati, M.P. (53) i T.K. (20), iz Horgoša, zbog sumnje da su Jovanoviću pomogli nakon izvršenja krivičnog dela,  tako što su mu pomogli da ilegalno pređe granicu sa Mađarskom.

Uhapšeni su time počinili još dva krivična dela: nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Preminula Jelena Stojkov, devojka na koju je pucao ubica iz Mola!

Podsećamo, Bane Jovanović je u nedelju uveče u Molu iz vatrenog oružja ubio Matiju Petrovića Bobana (28), ranio njegovu suprugu Renatu ( 31), njihovog sina Petra (11) i snaju Natašu Sunomar (23).

Jovanović je i u Bečeju ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29) kojoj je pucao u glavu i njenog stanodavca Jožu Imrea (70). Jovanović je potom pobegao ka Pančevu, ali policija nije uspela da ga pronađe.

(Telegraf.rs)