Branislav Jovanović pucao bivšoj ženi u glavu, a više njih ranio

Policija upozorova da je Jovanović naoružan i opasan

  • 2

Za Branislavom Jovanovićem (49), iz Ade iz opštine Mol, koji je u krvavom piru pucao u svoju bivšu suprugu J.S. koja je živela u Bečeju, a zatim ranio više osoba u Molu gde je i ubio meštanina M.P.(28), policija intezivno traga jer se osumljičeni i dalje nalazi u bekstvu.

UBIO JEDNU OSOBU, RANIO DVOJE, PA NASTAVIO DA PUCA I BEŽI: Srpska policija traga za ubicom iz Ade

Pretpostavlja se da je Jovanović bivšoj ženi J.S. koja je živela u iznajmljenom stanu u Bečeju, iz ljubomore pucao u glavu, a zatim ranio i gazdu I. J. pucavši mu u stomak. Lekari se još ne izjašnjavaju u kakvom je stanju nesrećna žena, dok je stanodavac van životne opasnosti.

Krvavi pir je počeo u Molu, posle 22 sata, kada je prvo ubio meštanina M.P.(28), u Ulici Branka Radičevića 19, a zatim ranio njegovu trudnu ženu i sina koji su hitno prebačeni u bolnicu.

Komšije i meštani Mola su zaprepašćeni, niko od njih nije želeo da govori o Jovanoviću.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Jedan od komšija Ž. M. rekao je za „Telegraf“ , da je čuo prasak i da mu se učinilo kao da neko baca petarde, da bi kasnije video kola Hitne pomoći nakon 22 časa.

Pretpostavka je da je nakon obračuna sa M.P. sa kojim je bio u poslovnim odnosima, istog i usmrtio, a zatim otišao u Bečej gde je zbog ljubomore pucao bivšoj ženi u glavu. Komšije navode da Jovanović već nekoliko meseci nije živeo sa ženom, koja je zatim otišla u Bečej gde je iznajmila stan.

Iz Policijske uprave u Kikindi, navode da se za Jovanovićem intezivno traga, zbog osnovane sumnje da je jednu osobu ubio, a više njih teško ranio.

Takođe, policija upozorova da je ubica naoružan i opasan.

Jovanović je i ranije bio osuđivan, ali o detaljima policija ne žele da govore radi istrage koja je u toku.

Jovanović je u selu poznat kao trgovac automobilima, kao i M.P. kojeg je umsrtio.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA