NAJVAŽNIJA VEST DANAS: "KUKE DOBROTE" se iz Beograda raširile po Srbiji i CELOM REGIONU! (FOTO) (VIDEO)

Prve "kuke dobrote" pojavile su se u blizini Brankovog mosta, kod Velikih stepenica, i ta prva pomoć da se gladni nahrane, beskućnici obuku, izbeglice utople, dirnula je građane, koji su odlučili da se pridruže

Humanitarna akcija "kuke dobrote" koju su pokrenuli građani Beograda, sa željom da se pomogne ugroženim sugrađanima kojima je potrebna čista hrana ili garderoba, izazvala je najpozitivnije reakcije ljudi, i proširila se na veći deo Srbije, ali i region.

DA LI STE DO SADA NALETELI NA KUKE DOBROTE U BEOGRADU? Ovo je najjača AKCIJA Beograđana IKADA! (FOTO)

Prve "kuke dobrote" pojavile su se u blizini Brankovog mosta, kod Velikih stepenica, i ta prva pomoć da se gladni nahrane, beskućnici obuku, izbeglice utople, dirnula je građane, koji su odlučili da se pridruže.

Ubrzo su svi kojima je pomoć najpotrebnija mogli da nađu "kuke dobrote" i u ostalim delovima Beograda, u bloku 70, na Karaburmi, u Kumodražu, na Obilićevom vencu, na Dorćolu, na Novom Beogradu.

Pozitivni uticaj ove akcije odjeknuo je i u drugim gradovima Srbije, pa su "kuke dobrote" ubrzo osvanule i u Nišu, Obrenovcu, Šapcu, Zrenjaninu, Novom Sadu, i drugim gradovima širom Srbije, ali i u regionu, "kuke dobrote" osvanule danas i u Banjaluci.

(VIDEO) OVAJ MOMAK JE PRAVI SRPSKI HEROJ: Pogledajte zašto je zaslužio sve najbolje u životu!

Telegraf podržava ovu akciju, a vas pozivamo da nam šaljete slike iz svog dela grada Srbije, a oni koji su u mogućnosti i žele da pomognu najugroženijem delu stanovništva, žele da se pridruže ovoj akciji, sve informacije mogu pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)