DEMANTI RAVANICE: Goran Papović nije kažnjen sa 10 miliona dinara!

- Njegova laž je da nije obavljen inspekcijski nadzor, a istina je da jeste i da je utvrđeno nepostojanje mogućnosti da se proizvodi zagade - piše između ostalog u demantiju Ravanice

Povodom našeg pisanja o slučaju osuđenog predsednika Nacionalne organizacije potršača Srbije Gorana Papovića, fabrika konditorskih proizvoda Ravanica uputila je demanti.

"Obzirom da ste postupili u skladu sa novinarskom etikom i saslušali oba aktera događaja o kome ste objavili vest, obaveštavamo vas da ste objavili laž koju vam je servirao Goran Papović da je osuđen na 10.000.000 jer je prijavio bubašvabu u proizvodu bonžita.

Žalio se na BUBAŠVABU U BONŽITI, pa kažnjen sa 10 miliona

Njegova laž je da nije obavljen inspekcijski nadzor, a istina je da jeste i da je utvrđeno nepostojanje mogućnosti da se proizvodi zagade. Da je suprotno, bio bi zabranjen rad preduzeću.

VOLIMO SAMO NAJBOLJE: 8 od 10 Srba radije kupuje robu sa oznakom VRHUNSKOG KVALITETA!

Privatnu tužbu podneli smo zato što je zloupotrebivši položaj predsednika NOPS- Papović pozvao kupce na bojkot naših proizvoda, a da nije bila završena inspekcijska kontrola i po obavljanju iste dokazano je, kao što je i na sudu dokazano, da nije bilo bube u bonžiti.

OVI SU STVARNO PUSTILI GOLUBA: Posle ovog snimka više nećete jesti hleb iz radnje (VIDEO)

NOPS-a nije tužena i mi poštujemo postojanje organizacija potrošača, a nadležni organi su trebali da ga razreše sa mesta predsednika jer ruši ugled ovih organizacija.

Ističemo i to da se u ovoj nepravosnažnoj presudi kojom je oglašen krivim, navodi da je ranije osuđivan i osuđen je uslovno na zatvorsku kaznu za krivično delo prevare iz čl.208 KZ RS u Osnovnom sudu u Valjevu broj predmeta K.br.1221/11 od 26.04.2012 god.

HRVATSKI DUKAT OBMANJUJE KUPCE U SRBIJI? Sveže mleko "Volim" ne ističe podatke bitne za naše zdravlje!

Ravanici se juče 14.04.2016. obratio Centar za zaštitu potrošača "Forum" Niš posle pročitanih Papovićevih izjava u vašem glasilu i upoznao nas sa činjenicom da su ovaj i istovetni centar iz Beograda podneli zahtev resornom ministarstvu za pokretanje postupka protiv Papović Gorana iz niza drugih razloga, a činjenica da je pravosnažno osuđen za prevaru, argument je više da ovakva osoba ne treba da bude na čelu NOPS-a".

(Fabrika konditorskih proizvoda Ravanica)

(Telegraf.rs)