Vlasniku Megatrenda studenti razbili auto od 300.000 evra?!

Sigurnosne kamere snimile su jednog od momaka kada je zamahnuo rukom i udario retrovizor. Prvi put je promašio, a drugi put pogodio i potpuno oštetio taj deo auta, rekao je jedan očevidac

Vlasniku privatnog Univerziteta Megatrend Mići Jovanoviću grupa momaka oštetila je skupoceni automobil "aston martin", vredan neverovatnih 300.000 evra!

Ovaj incident dogodio se u petak popodne ispred Megatrenda, a sigurnosna kamera zabeležila je sve detalje ovog vandalizma.

- U trenutku kada je vlasnik Megatrenda Mića Jovanović bio u konferencijskoj sali i pripremao se za odlazak kući, grupa momaka, koja je bila u pripitom stanju, prepoznala je ispred fakulteta njegov automobil "aston martin", vredan 300.000 evra, i nasrnula na njega! Sigurnosne kamere snimile su jednog od momaka kada je zamahnuo rukom i udario retrovizor. Prvi put je promašio, a drugi put pogodio i potpuno oštetio ovaj deo - rekao je očevidac, i dodao da je Jovanović, kada je ugledao auto, bio šokiran.

- Čim je njegov vozač video nanetu štetu, javio je Jovanoviću, koji je odmah sišao i pozvao policiju. Obezbeđenje fakulteta je vratilo snimak kako bi policija imala dokaze o počiniocima. Nadležni organi ubrzo su stigli i napravili zapisnik svega što se dogodilo - završava naš izvor, i dodaje da je Mići naneta štata u vrednosti od oko 3.000 evra.

Jovanović je potvrdio ovu vest, i naveo da je istraga o ovom događaju u toku.

- Istina je da mi je grupa mladića oštetila automobil, što su zabeležile i sigurnosne kamere. Ne bih davao izjave na tu temu zbog policijske istrage, koja je u toku - bio je kratak Mića.

Inače, policija je sve učesnike ovog incidenta indentifikovala, a momak koji je razvalio retrovizor poznat je već nadležnim organima po huliganskom ponašanju. Policija još nije saopštila koji su motivi ovog napada i da li je neko od izgrednika koji su se iživljavali na automobilu student Megatrenda.

(I. M. /  Izvor: Alo)