MOJA CVETANA JE TREBALO DA SE UDA, A SADA JE SAHRANJUJEMO: Jezivi detalji nesreće kod Kikinde (FOTO)

Auto u kojem su bile dve sestre odleteo je nekoliko metara sa puta od siline udarca

U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 17 sati na putu Zrenjanin-Bašaid, u blizini Kikinde, poginule su dve medicinske sestre iz Zrenjanina Dragica Felbab (30) i Cvetana Adamov (28). One su se iz pravca Zrenjanina kretale ka Kikindi gde su radile u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kao i svakoga dana uputile su se autom "ford fiesta" ka Kikindi. Išle su glavnim magistralnim putem kada je sa sporednog puta naleteo N.Z. koji je vozio džip austrijskih oznaka i pri tom se nije zaustavio. Auto u kojem su bile dve sestre odleteo je nekoliko metara sa puta od siline udarca.

U Zrenjanisnkom naselju Mužlja vlada šok i neverica, Cvetana Adamov je trebalo uskoro da se uda, njena majka Olgica od tuge ne može da govori.

BAHATI VOZAČ DŽIPOM SMRSKAO AUTOMOBIL: U nesreći kod Kikinde POGINULE DVE MLADE MEDICINSKE SESTRE!

- Birali smo joj venčanicu - nema je od tuge.

Radila je šest godina kao medicinska sestra u Opštoj bolnici u Kikindi na gerijatriji.

DEVOJČICA POVREĐENA KOD HOTELA MOSKVA: Saobraćajka u centru Beograda

Velika tuga je i u kući Dragice Felbab, koja je živela sa suprugom Goranom i trogodišnjim sinom. Svekrva Stanka, priča da mali nije zaspao do četiri sata ujutru, čekao je mamu da se vrati sa posla.

OSTALI SAMO TOČKOVI: Kako je preživeo ovu nesreću? (VIDEO)

Sahrana Cvetani Adamov biće u Elemiru, dok će Dragica Felbab biti sahranjena na groblju u Novom Miloševu.

U PU u Kikindi kažu da će detalji istrage pokazati šta se zapravo dogodilo, te i da ne pamte da se u samo nekoliko dana dogode dve teške saobraćajne nesreće, jedna na putu Kikinda Horgoš u kojoj je preminulo troje ljudi, Nikola Radin, Jovana Kojić i Dragan Hajdin i jučerašnja nesreća u kojoj su poginule Dragica Felbab i Cvetana Adamov.

(D.S.)