VEČITA DILEMA: Jesmo li spremni da svoje greške platimo, u novom romanu Zorane Šulc "Tren neizbežnog"

Inspirisan istinitom pričom, roma govori o bestidnoj devojci koja troši i odbacuje muškarce

Autorka Zorana Šulc, koja je naklonost čitalačke publike stekla već svojim prvim romanom "Ukus greha", pre nekoliko dana objavila je novi, četvrti roman "Tren neizbežnog". Inspirisan istinitom pričim, autorka u ovom romanu pred čitaoce stavlja večitu dilemu – koliko smo sami zaslužni za kazne i jesmo li spremni da svoje greške platimo.

Ana, bogata mlada bezosećajna devojka, bestidno troši i odbacuje muškarce, ponižava ih i igra se njihovim osećanjima. Sve vreme znakovi pored puta govore joj da će doživeti tragediju. A onda, nakon saobraćajne nesreće, u iznenadnom bolu, beznađu i nepomičnosti, počinje da shvata da je bila upozorena, ali da taj znak nije umela da vidi. I stiže je velika kazna.

U Srbiju stigao bestseler književnice koju zovu ŽENSKI MURAKAMI!

Zorana Šulc je još jednom pokazala da zna da prodre u najtananije lavirinte psihe svojih junaka i vešto ih dočara čitaocu. Vrlo vešto doćarava stanje svesti devojke koja je prikovana za krevet, a do juče je harala gradom.

BRUKA: Pogrešili ime čuvenog romana - "DRVIŠ I SMRT"! (FOTO)

I u ovom romanu junaci smo svi mi, i kada plačemo i kada se smejemo, kada nosimo najskuplje modne brendove i isprane košulje iskrzanih kragni, jedemo kavijar i podgrevamo ručak od juče. Njene junakinje imaju i napumpane grudi i praznu dušu, osećaju bol, glad, nepravdu, sramotu, ali i bure pohotnosti, po čemu su Zoranine knjige prepoznatljive.

NAGRADA NAJVEĆEM SRPSKOM PISCU DANAŠNJICE: Njegov roman ćete pročitati u jednom dahu! (FOTO)

Sudbina autorkinih junakinja je "da su um, glava i duša važniji od tela i njegovog izgleda", a kakva je naša… zapitaćemo se posle svake stranice ovog romana.

S' obzirom na to da je prvi tiraž knjige rasprodat za samo desetak dana, nema sumnje da će i "Tren neizbežnog" postati obavezno štivo ovog leta.

(Telegraf.rs)