"JELENIN UBICA NIKAD NEĆE BITI PRONAĐEN": Meštani Crvenke ubeđeni u svoju teoriju zločina!

Inspektori dolaze ovde. Šetaju, svakog koga sretnu pitaju o nekom detalju, eventualno novom dokazu, ulaze u dvorišta, u kuće meštana

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Meštani Crvenke, u blizini nasipa gde je pre dva meseca pronađeno unakaženo telo Jelene Marjanović više ne veruju da će ubica biti pronađen. Kada razmišljaju o ovom zločinu, podeljenih mišnjenja su ko je mogao da ga izvrši, a kako vreme odmiče, sve više sumnjaju da će policija pronaći bilo kakav trag.

"JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA FRANCUSKIM KLJUČEM, A NE KAMENOM": U kuću Marjanovića došao čovek koji tvrdi da zna istinu!

Kažu da više ne znaju u šta da veruju, i uglavnom se informišu preko medija.

- Inspektori dolaze ovde. Šetaju, svakog koga sretnu pitaju o nekom detalju, eventualno novom dokazu, ulaze u dvorišta, u kuće meštana. Rade svoj posao. Ja konkretno nisam imao šta da im kažem. Nadam se da će uskoro saznati ko je to učinio, i da će ubica biti uhvaćen, zbog te devojke, zbog njene porodice, a i zbog svih nas koji ovde živimo - rekao je meštanin Crvenke, koji je želeo da ostane anoniman.

Žena koja živi tik do samog nasipa, za Telegraf kaže da su joj inspektori rekli da njihove kolege u civilu konstantno nadgledaju i kuću Marjanovića.

- Previše se čeka da uhvate ubicu. Mislim da ga neće nikada naći. Ne verujem, kao i većina komšija da je ona ovde ubijena. Samo je tu njeno telo bačeno. Sve naše sumnje policija zna - rekla je meštanka Crvenke.

KO NOĆU BACA CVEĆE NA MESTO GDE JE UBIJENA JELENA? Vladimir Marjanović misli da se UBICA VRAĆA NA MESTO ZLOČINA!

Bez obzira na sve, život u Crvenki se vraća u normalu.

- Kako je počelo lepo vreme, ljudi ujutru i predveče trče, roditelji sa decom šetaju po Crvenki, petlići se igraju - rekla je meštanka.

(Telegraf.rs)