"JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA FRANCUSKIM KLJUČEM, A NE KAMENOM": U kuću Marjanovića došao čovek koji tvrdi da zna istinu!

Dotični S. I. je dao Vladimiru pismo za Zorana i tražio da se zajedno obrate policiji, na šta mu je Vladimir rekao da to ne može "jer je Zoran pod merama"

  • 63

Porodicu Marjanović u Borči je danas posetio izvesni S. I. koji tvrdi da ima saznanja da je pevačica Jelena Marjanović ubijena francuskim ključem, a ne kamenom, kao i da je taj ključ zatim bačen u neko dvorište.

DA LI JE RADA M. IZ BEČA BILA POLICIJSKI MAMAC ZA ZORANA? Oglasila se žena s kojom se dopisivao udovac JELENE MARJANOVIĆ!

Ekipa "Telegrafa" zatekla ga je ispred kapije Marjanovića kako priča sa Vladimirom.

Dotični S. I. je dao Vladimiru pismo za Zorana i tražio da se zajedno obrate policiji, na šta mu je Vladimir rekao da to ne može "jer je Zoran pod merama".

- Svaki dan nam se javljaju ljudi i dolaze. Jedna žena nas je tako čekala na nasipu. Kad smo je pitali odakle je znala da ćemo doći rekla je da je osetila - kaže stariji Marjanović.

Na pitanje da li je zaista Zoran pod merama, Vladimir kaže da je to rekao samo da čovek ne bi insistirao da razgovara sa njim.

Inače, S. I. tvrdi da se već obraćao inspektorima sa ovom pričom, ali zasad nije poznato da li im je to, na neki način, pomoglo u istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavisa

    1. jun 2016 | 14:54

    Otvorite tv kanal marjanovic,to bi bilo najbolje

  • Atila

    1. jun 2016 | 15:04

    Kad tad dolijaces

  • Srbin

    1. jun 2016 | 14:57

    Nikad se nece saznati sa cim je ubijena,a ni ubica takodje,prvo je suprug ubio,pa posle neka sekta,ubijena je kamenom,pa sad francuskim kljucem.Napisite o ovom slucaju kad se konacno sazna ko je i sa cim ubio Jecu. Mada cisto sumnjam da ce se to dogoditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA