ZBOG NJIH JE PLAKALA CELA SRBIJA: Zašto su svi poverovali u priču Stefanovog brata o TROJICI MUŠKARACA U CRNOM AUTOMOBILU?

Uroš je poriznao policiji da otmice nije bilo tek pošto je pronađeno telo jadnog dečaka, a obdukcija je pokazala da se utopio

Na današnji dan pre tačno godinu dana u reci Karaš pronađen je leš dečaka Stefana Ilića (12) iz Subotice, koji se utopio u njoj u prisustvu mlađeg brata Uroša (9) a koji je svojom verzijom o ovom tragičnom slučaju obmanuo čitavu javnost.

Sećate li se Stefana (12) koji je pre godinu dana "otet", pa je pronađen mrtav? Evo šta se STVARNO DESILO!

I dan-danas se postavlja pitanje i prepričava kako su svi poverovali u Uroševu verziju da je Stefan, zapravo, otet, što je celu Srbiju diglo na noge.

NE ODVAJAMO SE OD UROŠA, PLAŠIM SE ZA DRUGU DECU: Naježićete se od reči oca nastradalog Stefana Ilića!

Uroš je, da podsetimo, ispričao da im je dok su čuvali ovce na poljani prišao crni automobil i da su ih trojica muškaraca pitala da li znaju gde mogu da pecaju. Pošto su im prišli blizu, muškarci su pokušali da ih otmu, Uroš je pobegao, a Stefan nije uspeo.

DA LI JE STEFANA ILIĆA UBIO ROĐENI BRAT? Novi detalji otmice iz Banatske Subotice koja je potresla Srbiju!

Ispostavilo se međutim, da je Uroš, kako su ga stručnjaci MUP-a opisali, visokointeligentno dete sklono manipulativnom ponašanju.

Ali, prava istina se saznala tek pošto je telo jadnog dečaka pronađeno i obdukcija pokazala da se utopio. Tek tada, Uroš je priznao policiji da je izmislio otmicu.

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo - ispričala je prošle godine Svetlana medijima.

TUŽNA ISPOVEST MALOG UROŠA ILIĆA: Pružio sam Stefanu štap, da ga spasim, ali sam se plašio da ću i ja upasti u vodu!

Dečak se, naime, uplašio reakcije roditelja, pa je izmislio priču, jer je mislio da će njega da okrive. To u tom trenutku nikome nije palo na pamet, kao da su se svi slepo držali one čuvene "da dete ne laže" i da "roditelji slepo veruju svojoj deci".

Umesto uzimanja u obzir i drugih okolnosti pod kojima je "nestao" Stefan, svi su slepo poverovali u Uroševe reči.

(Telegraf.rs)