NE ODVAJAMO SE OD UROŠA, PLAŠIM SE ZA DRUGU DECU: Naježićete se od reči oca nastradalog Stefana Ilića!

- Ni danas ne znam zašto je Uroš lagao, kad god počnemo da pričamo o tome, on sagne glavu i ćuti - priča otac malog Stefana, koji se utopio u reci Karaš

  • 3

Otac Stefana Ilića (12) koji se utopio u reci Karaš, Stevan Gages iz Banatske Subotice, dva meseca posle tragedije kaže da se ne odvajaju od mlađeg sina Uroša (9) jer ne znaju šta je u stanju da uradi njihovoj ostaloj deci.

Evo zbog čega je Stefanov brat izmislio priču o otmici!

Stefanov nestanak je prijavio tri godine mlađi sin, Uroš koji je iz straha najpre rekao da je Stefan kidnapovan, iako je znao da mu se brat utopio. Nakon što je pronađeno telo nesrećnog dečaka, Uroš je ispričao drugu priču, po kojoj se Stefan udavio kad je pokušao da spase jagnje.

- Ni danas ne znam zašto je Uroš lagao, kad god počnemo da pričamo o tome, on sagne glavu i ćuti. Svakodnevno mu govorim i učim ga da ne valja da laže, jer to nije dobro za njega, ali ne znam koliko on to razume - priča Gages.

Otac dodaje da je izgubio poverenje u Uroša i da se plaši da ga ostavi samog sa ostalo decom.

Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook

- Non-stop nam je na oku. Ne znam šta je u stanju da uradi. Plašim se za drugu decu, jer ni danas ne znam šta se tačno tog dana dogodilo. Nije mi jasno kako je mogao tako hladnokrvno da ispriča gomilu laži - pita se Gages i dodaje:

- Kad žena nije kod kuće vodim ga da čuvamo ovce ili dođe kuma da bude sa njima, sestrić, bilo ko, jer sam tako sigurniji. Ne mogu da oprostim sebi što nisam bio s njim tog dana. Ne znam šta bih sve bio spreman da uradim samo da spasem dete - kaže Stevan Gages.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana NK

    13. avgust 2015 | 14:11

    Ovoj porodici je neophodna stručna pomoć . Ne želim da ulazim u detalje te užasne tragedije , a još manje da bilo kome sudim i presuđujem , samo mi je teško i žao što se takve stvari događaju .

  • Nemanja

    14. avgust 2015 | 01:32

    Gde je drzava? Ovakvih slucajeva nema 56 milioja u srbiji! Ljudi su u teskoj situaciji, leba nemaju, struju, vodu, nemaju osnovne stvati za iole normalan zivot, naravno da ce se desavati svasta. Digla se cela srbija u komentare sto je ubijen JEDAN hrvat, ok, tuzno jeste za familiju a meni je majke mi zalije ove porodice, bolje ovde da se pomogne pa kako-tako nego se tamo kuka....a kukaju li hrvati za jasenovackim zrtvama????? Hvala za objavljen komentar, ipak mi je draze i korisnije pomoci zivom nego kukati za mrtvim ma ko da bio, pozdrav iz beca

  • Dava

    18. avgust 2015 | 08:42

    Ipak je mali za neku ustanovu.poznato je da mu je lQ150 i da moze svasta da uradi.nije na odmet malo pdihijatrijsko lecenje.mali je spreman na sve i da ukloni bilo kog ako oseti potrebu da je ugrozen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA