"JAVLJAJU MI DA SU GA VIDELI TU I TAMO, A JA SE MOLIM BOGU SAMO DA JE ŽIV": Vapaj oca koji 5. dan traži svog Nikolu! (FOTO)

Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola verovatno nije napuštao Novi Sad, jer kod sebe nije imao para

Nikola Stojčić iz Kisača kod Novog Sada nestao je 15. juna oko 21.30 časova kada je iz Kisača krenuo za Rumenku autobusom, i potraga za njim i dalje traje...

NIKOLA NESTAO DAN PRED ROĐENDAN: Stravični vapaj oca mladića za kojim traga cela Srbija! (FOTO)

Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola verovatno nije napuštao Novi Sad, jer kod sebe nije imao para.

- Policiji građani dojavljuju da su ga videli na nekim mestima, ali to su samo glasine, koje policija proverava. Molim se Bogu da ga nađemo živog - kaže mladićev otac.

Podsećamo, te večeri kada je nestao, Nikola je rekao ocu, koji ga je sreo na autobuskoj stanici u Kisaču, vraćajući se s posla, da ide u Rumenku po druga s kojim će se vratiti u Kisač u teretanu.

Kada ga je otac pozvao posle nekoliko desetina minuta, baš oko 21.30, telefon mu je bio nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

Nikola Stojčić rođen je 18. juna 2000. u Kisaču. Učenik je Umetničke škole “Bogan Šuput” u Novom Sadu i visok je oko 185 cm.

U trenutku nestanka na sebi je imao žutu majcu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno plave Adidas patike.

Pozivaju se svi građani da, ukoliko primete Stojčica, o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu oca Sinišu na broj broj 063/820-38-40.

(Telegraf.rs)