"JELENA JE MOLILA ZORANA DA SE ISELE!": Najnoviji detalji iz života ubijene pevačice

- U toj kući po ceo dan niko ništa nije radio osim nje. Kuvala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, devera - tvrdi bliska prijateljica Jelene Marjanović

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Jelena Marjanović svirepo je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči. Njena dobra drugarica tvrdi da je neposredno pred smrt molila Zorana da se isele jer nije više mogla da trpi atmosferu u kući.

- Pristala je zbog ljubavi prema Zoranu da živi u porodičnoj kući s njegovim roditeljima, ali je ubrzo potom uvidela da su čudni i da neće dugo moći da izdrži s njima. Danima pre nego što je ubijena nametala je svom suprugu Zoranu da se odsele - tvrdi za Informer dobra Jelenina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

"KAD GOD JE TRAŽILA, POMAGALA SAM JOJ SVOJIM MOĆIMA": Svekrva ubijene Jelene sa saslušanju u policiji (FOTO)

Ona u iskazu dalje tvrdi da se pevačica Granda pokajala kada je došla da živi sa njegovim roditeljima.

- Jelena je zbog ljubavi prema Zoranu bez razmišljanja pristala da dođe u njegovu kuću i živi sa njegovim roditeljima. Kada je videla s kim ima posla, pokazajala se. Zamisli kako je bilo jednoj dobroj i pozitivnoj osobi kao što je bila Jelena da živi u kući punoj ikona i religijskih obeležja sa čudacima ogrezlim u verski fanatizam, koji se oblače u crno i pričaju o nekakvim natprirodnim moćima.

"INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA": Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun pevačice

O tome ko joj je najviše u kući Marjanovića smetao, prijateljica kaže da je to bio svekar.

- Najviše joj je smetao svekar, koji se po celu noć šunjao po kući, dok svekrvi Zorici nije smela ni da se približi da joj "ne naruši energiju" - otkriva detalje iz života anonimna prijateljica za Informer.

Prijateljica tvrdi da u porodičnoj kući niko ništa nije radio.

"JELENU JE UBIO ILI MUŽ ILI LJUBAVNIK": Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da NE POSTOJI DRUGA MOGUĆNOST

- U toj kući po ceo dan niko ništa nije radio osim nje. Kuvala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, devera, a u kući su gotovo neprekidno bili porodična kuma Verica i Milka, devojka Jeleninog devera Miloša. Ona je sve te ljude morala sama da opslužuje, dok su oni po ceo dan sedeli, pričali i pili kafe.

Jelena to više nije mogla da izdrži, uverava njena prijateljica.

- Jednom je Jelena u besu Zoranu bukvalno rekla: "Vodi me više iz ove kuće ludaka!", što je njega jako uvredilo. Njemu nije padalo na pamet da se odvoji od roditelja, pa je stalno odlagao razgovor na tu temu. U danima pred ubistvo non-stop su se svađali zbog toga, a onda se desio taj strašan zločin i Jeleni se nikada nije ispunila želja. da živi pod svojim krovom sa svojom porodicom - objašnjava anonimna bliska prijateljica Jelene Marjanovič.

STRUČNJACI SU UBEĐENI: Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte!

Jelena je pre nego što je ubijena delovala kao osoba kojoj je svega dosta.

- Bila je nervozna, često je znala da uzme Janu i po ceo dan ode iz kuće. Ne znam da li se njeno ubistvo može povezati sa problemima unutar porodice, ali znam da bi, da nije ubijena, stvari u kući Marjanovića vrlo brzo kulminirale - kaže njena drugarica.

UBILA JE SEKTA, GURNUTA NIZ STEPENICE, IZUDARANA KAMENOM I FRANCUSKIM KLJUČEM: Sve teorije ubistva Jelene Marjanović! (VIDEO)

(Telegraf.rs)