STRUČNJACI SU UBEĐENI: Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte!

Dosadašnja iskustva pokazuju da je dovoljno da guru kaže nekom svom učeniku da bi voleo da neko bude ubijen. Ubica-sektaš to ne odbija, jer smatra da je u pitanju viši cilj, i za to delo ima opravdanje, tako da nema grižu savesti

  • 26

Policija je od prvog dana proveravala da li u slučaju ubijene pevačice ima elemenata sektaškog ubistva. Analizirajući dosadašnje natpise u medijima stručnjaci su gotovo sigurni da iza zločina stoji sekta, a ne odbacuju mogućnost i da je ubica dobio naredbu da izvrši zločin.

ZAKLJUČANA KAPIJA KOD JELENINE MAJKE: Zorica provodi vreme sa Janom, ne želi da je iko uznemirava

- Dosadašnja iskustva pokazuju da je dovoljno da guru kaže nekom svom učeniku da bi voleo da neko bude ubijen. Ubica-sektaš to ne odbija, jer smatra da je u pitanju viši cilj, i za to delo ima opravdanje, tako da nema grižu savesti - objašnjava naš sagovornik.

ŠOKANTNO NOVO SAZNANJE: Jelena MOLILA NA KOLENIMA da je ne ubiju!

Mišnjenje o ovom slučaju izneo je i poznati sektolog Srđan Mijaljević, koji je gostujući u jednoj TV emisiji, izjavio da je Jelenino ubistvo bilo deo nekog rituala.

- Ta žena je usmrćena velikim brojem udaraca, a da pritom nije ni silovana, ni opljačkana, što govori da je posredi nešto drugo - izjavio je on.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Njemu je kako je ispričao sumnjivo ponašanje porodice Marjanović, prenosi Alo.

- Sve ukazuje na to da se radi o guruističkoj sekti, u kojoj su Zorica i njen sin "mesije", a ostali uživaju u plodovima njihovog rada - objašnjava Mijaljević i dodaje:

-  I sama Zoranova sajber prijateljica Rada je rekla medijima da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o hristovim vitezovima, i da on ima ključ spasenja.

Rada je tada izjavila za medije da joj te poruke nisu normalne i da joj je Zoran rekao da je u problemu, ali da joj on može pomoći. Prema njenim rečima ona je nastavila da se dopisuje sa njim da bi sebi dokazala da je on u sekti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melbourne

    17. jun 2016 | 09:39

    Molim vas vec jednom hapsajte njij sta policija ceka da pobegne negde . To je zalosno svski dana nova prica niko se ne hapsa .

  • Dzeko

    17. jun 2016 | 09:15

    Nije valjda Vuk Draškovic u ovo upleten

  • Mitar

    17. jun 2016 | 11:40

    Izem ti strucnjake koji rade analize preko novinskih natpisa...zemljo srbijoooo Nikada se nece ubica uhvatiti...Policiji dok neko ne javi ili ne prizna zlocin,nikada ni jedan slucaj nije resila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA