UMESTO DA IH LJUBE NA SVADBI, SAHRANJUJU IH UZ JECAJE: Poslednji ispraćaj trudnice (18) i mladića (24) koji ju je ubio! (FOTO)

Danas su na večni počinak članovi porodice, prijatelji i komšije ispratili Sabinu koja je važila za dobru i pametnu devojku u malom banatskom mestu nadomak Zrenjanina

Tragedija koja je potresla Srbiju i meštane Banatskog Dvora kada je Sabinu Vidu (18) na smrt nožem izbo njen bivši dečko Milan Cimeša(24) sa kojim je nesretna devojka čekala i dete, i dalje je priča u koju meštani Sabininog rodnog mesta ne mogu da poveruju.

KRVAVI DETALJI TRAGEDIJE KAKVA SE NE PAMTI U BANATSKOM DVORU: Žučno se posvađali, a zatim ju je zaklao! (FOTO)

Danas su na večni počinak članovi porodice, prijatelji i komšije ispratili Sabinu koja je važila za dobru i pametnu devojku u malom banatskom mestu nadomak Zrenjanina.

Sa suzama u očima, Katarina Sredić (19), Sabinina drugarica i komšinica poslednji put ispratila je svoju drugaricu sa kojom je odrasla.

Zajedno smo rasle, družille se, putovale u školu, jedna drugoj poveravale tajne, ne mogu da verujem da je nema.

Milana sam poznavala, nisu dugo bilo zajedno, svega 4 meseca, onda je Sabina zatrudenela, pričala mi je da planira da se uda i da je venčanje bilo u planu u septembru. Milana je upoznala preko Fejsbuka, nije ga dobro ni poznavala. Jedino znam da su se nešto sporečkali i da ona više nije želela da bude sa njim.

Katarina objašnjava da je Milan gajio snažna osećanja prema Sabini.

- Mislim da nije mogao da prihvati činjenicu da Sabina ne želi da se pomiri sa njim. Sada to više nije ni bitno. Nje više nema.

Sabini školski drugari iz osnovne i srednje škole nemo su stajali ispred njene kuće, a razredni starešina iz zrenjaninske srednje škole „Uroš Predić“ rekao je za naš portal da je u šoku.

- Izvinite, nemam šta da kažem, srušiću se ovde jer nemam snage.

Njene školske drugarice su jecajući prozborile da niko nije ni slutio da se ovako nešto može dogoditi.

- Bila je mlada, puna života, život je bio pred njom, priča nam baka Ljubica Maljković.

- Uvek mi se dete lepo javljalo, sad je završila školu, živela je sa majkom, očuhom i sa dva mala brata. Tuga velika.

Sa puno cveća u tišini i tuzi, Sabinu Vidu su poslednji put ispratili svi njeni najmliji. Mladi život prerano je ugašen, komentarišu meštani. Nikada se ovako nešto nije dogodilo u našem selu, u tuzi su svi stanovnici Belog Dvora.

Na groblju u Mihajlovu, u prisustvu članova porodice i rodbine, ispraćen je Milan Cimeša(24), mladić koji je nakon ubistva devojke presudio i sebi tako što se bacio pod automobil.

- On je poslednja osoba za koju bih rekla da je sposoban ovako nešto da uradi, rekla nam je meštanka iz Mihajlova.

Milana su ispratile i kolege iz bivše firme AD „Radijatori“ iz Zrenjanina:

- Radio je nekoliko godina sa nama, došao sam da ga ispratim bio mi je dobar kolega, nemam reči. Uvek je bio miran i povučen, šta se dogodilo u njegovoj glavi, samo Bog zna, kaže nam kolega iz firme.

- Otac mu je spremao svadbu, a vidite ovo, nemam šta da kažem - u tuzi je rekao Milanov kolega.

Sahrana Milana Cimeše (24) obavljena je na Mihajlovačkom groblju u 12 sati.

(D.S.)