OVDE JE DIJANA SEDELA KAD JE MONSTRUM ISPALIO RAFAL: Novi detalji pokolja u Žitištu (FOTO)

Da podsetimo, Dijana je u društvu rođake i dece prvo posetila "Pile fest", da bi se nakon toga vratila kući i na nagovor drugarice kasnije opet izašla u kafić na piće

Ekipa Telegrafa jutros je posetila kafić Makijato, mesto masakra u Žitištu. Kafić je opran, čist, i pust. Pokazali su nam stolicu na kojoj je sedela i mesto na kojem se nalazila Dijana Savanović (30), bivša supruga Siniše Zlatića (38) zbog koje je monstrum i počinio ovaj gnusni zločin.

OVDE JE STAJAO I ONDA JE POČEO DA PUCA: Svedok objašnjava kako se odvijao masakr u Žitištu (VIDEO)

On je tom prilikom pored nje, podsetimo, usmrtio još četvoro ljudi, Jovanu Popović (20), Vladimira Mijatovića (40), Stevana Jojića (40) i Vladimira Kosovića (34), dok su 22 osobe ranjene.

VOLELI SMO GA KAO SVOJE DETE, DIJANA SE PLAŠILA DA ĆE JE UBITI: Otac Stevo otkriva kakav je bio odnos njegove ćerke i zeta ubice

Da podsetimo, Dijana je u društvu rođake i dece prvo posetila "Pile fest", da bi se nakon toga vratila kući i na nagovor drugarice kasnije opet izašla u kafić na piće.

DIJANA SE NA NAGOVOR DRUGARICE VRATILA U KAFIĆ SMRTI: Jetrva ubijene žene otkriva detalje najstrašnije noći u Žitištu

IZAŠAO SA SUPRUGOM NA PIĆE I POGINUO: Nastradali Vladimir Mijatović planirao da danas roštilja sa prijateljima (FOTO)

Društvo su joj u Makijatu pravili Jovana Popović i Stevan Jojić, koji se u javnosti percipira kao osoba sa kojim se Dijana tajno viđala.

ZBOG NJEGA JE MANIJAK ZAPOČEO KRVAVI PIR U ŽITIŠTU: Dijana je krila novog dečka od Siniše

Ožalošćene porodice Savanović i Kosović danas će sahraniti svoje najbliže. Inače, u Banatu i Vojvodini proglašena je trodnevna žalost.

(Telegraf.rs)