KUPCI, OPREZ: Ovo je LAŽNA nagradna igra!

Na kupce se apeluje da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na tom ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu

Kompanija "Delez Srbija" upozorila je danas kupce da je došlo do zloupotrebe brenda "Maxi", tako što je otvoren sajt putem koga se potrošači pozivaju da učestvuju u navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu i osvoje vaučere za kupovinu u određenom iznosu.

DELEZ: Sporni hleb nije preuzet!

Iz te kompanije apeluju na kupce da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na tom ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu kako ne bi došli u situaciju da budu deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa ili žrtve prevare.

Ističu da "Delez Srbija", koja je vlasnik maloprodajnog formata "Maxi", ne stoji iza sporne nagradne igre, odnosno konkursa, i da pravnim putem preduzimaju sve neophodne mere ka nadležnim institucijama kako bi se zaustavilo i sankcionisalo pomenuto grubo kršenje prava intelektualne svojine.

Svi nagradni konkursi i nagradne igre koje organizuje "Maxi" objavljuju se isključivo putem jedine zvanične veb stranice ili Fejsbuk stranice.

(Telegraf.rs / Tanjug)