DELEZ: Sporni hleb nije preuzet!

"Upoznati smo sa propustom koji se desio zbog greške našeg vozača na liniji distribucije 48. Poslovođa objekta je odbio da primi hleb koji je bio izložen riziku kontaminacije i isti je vraćen kao neispravan u pekaru"

  • 5

Nakon što nam je jedna čitateljka poslala fotografije hleba koji je bio ostavljen ispred jedne od prodavnica "Shop&go"  oglasila se i kompanija "Delez Srbija".

EVO KAKAV HLEB JEDEMO: Satima stoji ispred prodavnice, na izvol'te PSIMA, MAČKAMA I BUBAMA!

Iz ove kompanije kažu da su utvrdli ispred koje "Shop&Go" prodavnice je ostavljen pakovani hleb, kao i da je dobavljač konkretnog hleba "Pekarska industrija Pančevo".

Iz "Delez Srbija" su takođe naglasili da stroga pravila koja se primenjuju u sistemu ove kompanije i koja prati odgovarajuća dokumentacija postavljena su u cilju garancije bezbednih i sigurnih proizvoda za kupce.

- Ovim putem Vam potvrđujemo da, kao što Vam je i navedeno u prethodnom odgovoru, konkretna roba nije primljena nakon što je dobavljač ostavio ispred prodavnice i vraćena mu je kao neispravna - rekli su nam.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Povodom ovog incidenta oglasila se i "Pekarska industrija Pančevo". Oni su objasnili da su upoznati sa propustom i dodali da je poslovođa objekta odbio da primi hleb kji je bi izložen riziku.

- Upoznati smo sa propustom koji se desio zbog greške našeg vozača na linji distribucije 48. Poslovođa objekta je odbio da primi hleb koji je bio izložen riziku kontaminacije i isti je vraćen kao neispravan u pekaru. Naglašavamo da je način manipulacije robom, u našoj pekari strogo kontrolisan i u skladu sa važećim standardima i propisima vezanim za bezbednost hrane - napisali su u saopštenju.

Podsećamo, čitateljka koja nam je poslala fotografije je izrazila zabrinutost i ukazala na to šta je sve moglo da se dogodi hlebu koji je stajao ispred radnje bez ikakvog nadzora.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža

    21. avgust 2015 | 13:47

    E to su pšenični TROVAČI, naravno dragi nam belgijanci ,,Deleze,, !!!!

  • Koja

    21. avgust 2015 | 12:47

    Jaoj Bože pa ovaj hleb je u vakum foliji i sta fali sto je ostavljen ispred radnje? Kod nas u jagodini u 5 i 30 dobavljac ispred prodavnice ostavi 10 korpe sa hlebom i to obicnim i kad dodje radnica na posao u 6h tek tada ga unosi u radnju. I sta mu fali? Kakve gluposti

  • Don

    21. avgust 2015 | 11:45

    Hahhhaa, pa ovo je praksa u vecini malih trgovina. Sad kao iznenadjenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA