MAJKA POLILA BENZINOM ĆERKU, PA JE ZAPALILA: Devojka (18) umrla u najgorim mukama jer nije pristala na ugovoren brak! (FOTO)

- Ubila sam svoju ćerku! Spasila sam svoju čast! Više mi nikada neće naneti sramotu - izletela je srećna majka Parvin na ulicu nakon što je ubila ćerku

Zinat (18) Rafik iz Lahorea u Pakistanu umrla je nakon što ju je majka polila benzinom i živu zapalila kako bi je kaznila jer je devojka sama izabrala muža, a ne onog koji joj je bio namenjen!

ONI OVO ZOVU UBISTVOM IZ ČASTI?! Pleme spalilo živu devojčicu (16)

- Ubila sam svoju ćerku! Spasila sam svoju čast! Više mi nikada neće naneti sramotu - izletela je srećna majka Parvin na ulicu nakon što je ubila ćerku.

Devojka nije pristala na ugovoren brak zbog čega su je porodica i susedi oštro osudili. Oni su smatrali da mora da plati životom svoju odluku.

Pre nego što je zapalila Zinat, majka ju je gušila, pa slobodno možemo da zaključimo da je devojka umrla u najgorim mukama.

Inače, ovaj slučaj nije jedini u Pakistanu. Prema službenim podacima, prošle godine je 1.096 žena ubijeno zbog "časti". Ovoliki broj žrtava leži u sukobu između modernog i staromodnog života u ovoj zemlji.

(Telegraf.rs)