ONI OVO ZOVU UBISTVOM IZ ČASTI?! Pleme spalilo živu devojčicu (16)

Devojčica stara 16 godina živa je spaljena prošle sedmice u gradu Donga Gali, 50 kilometara severoistočno od Islamabada, po naredbi veća, rekao je šef lokalne policije Said Vazir

  • 13

Pakistanska policija uhapsila je danas 15 pripadnika plemenskog veća koji su naredili da se živa spali devojčica koja je jednom paru pomogla da pobegne.

 

SONJA UMRLA UŽASNOM SMRĆU: POLIO JE GORIVOM I ZAPALIO jer nije htela da se uda za njega!

 

Devojčica stara 16 godina živa je spaljena prošle sedmice u gradu Donga Gali, 50 kilometara severoistočno od Islamabada, po naredbi veća, rekao je šef lokalne policije Said Vazir.

 

Policija je saopštila da se radi o "ubistvu iz časti" jer je devojčica "nanela nepovratnu štetu reputaciji sela i porodice". Sam par, kome je devojčica pomogla, je pobegao.

 

Majka i brat devojčice, takođe, su uhapšeni, rekao je Vazir, jer su oni bili na sastanku i pristali su na kaznu.

 

On je rekao da je devojčica spaljena u kombiju u kome je par pobegao, a da su je pre toga vezali za sedište i polili benzinom i nju i vozilo.

 

 

- Takav varvarski čin nikada nisam vidio u celom svom životu - rekao je Vazir.

 

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omg

    5. maj 2016 | 16:57

    spaliti celo pleme kao primer ostalima

  • Boka

    5. maj 2016 | 16:35

    Pa sta o ekujete od tih maloumnih divljaka! Isti su kao ovi islamski dzihadisti koji ubijaju svoju decu, misleci da ce otici negde u raj! Niko za zlodela i ubistva nece biti nagradjen. To sto im citaju extremisticke knjige koje je napisala neka budaletina i onda im utuve u maloumni mozak kako je to prorocanstvo ili sta ti ja znam.

  • ATIMUS

    6. maj 2016 | 00:14

    Istrebiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA