ZORAN MARJANOVIĆ ZA TELEGRAF: "Nemam snage da završim pesmu koju je Jeca otpevala poslednji put"

- Ne mogu još, nemam snage za to, ne mogu da vam otkrijem ni kakva će biti pesma jer bih vam onda sve rekao - priča Zoran

Foto: Telegraf

Zoran Marjanović, muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović iz Borče, kaže za Telegraf da i dalje čeka bilo kakav detalj koji bi pomogao u rasvetljavanju ubistva njegove žene i da se polako vraća poslu koji je radio dok se surovi zločin nije dogodio.

- Polako se vraćam u posao, trenutno radim na pesmi Nene Nešić, koju sam započeo pre nego nas je zadesila ova strašna tragedija - rekao je Zoran, i dodao da još nema snage da završi pesmu koju je Jeca otpevala poslednji put.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ SE OBRATILA MONSTRUMU IZ ZAJEČARA: "To je samo dete, ŠTA TI JE SKRIVILO"?

- Ne mogu još, nemam snage za to, ne mogu da vam otkrijem ni kakva će biti pesma jer bih vam onda sve rekao - priča Zoran, i dodaje da se pravi spomenik za Jelenu, ali da ne zna kada će biti završen jer su majstori u gužvi.

- Pravi se, na njemu će biti knjiga, a u njoj stihovi, još ne znamo koje pesme. Mislio sam da budu ove poslednje koju je Jeca otpevala, ali videću sa saradnicima šta i oni predlažu - kaze Zoran i napominje da nikad nije čuo za ubicu iz Vratarnice dok se nije desio ovaj zločin.

Na pitanje da li Rada iz Beča zaista stanuje u Borči, Zoran kaže da zaista ne zna, jer sa njom nema kontakt, ali da ga je posle prepiske koja je u nekom trenutku ugledala svetlost dana provocirala porukama i da nije reagovao.

- Provocirala me je nekim porukama posle svega, ali ja nisam reagovao, jer ne mogu da se spuštam na taj nivo, i zaista ne znam ništa o njoj - rekao je Zoran, koji je danas sa Jeleninom majkom odveo Janu u vrtić.

Muž Jelene Marjanović otkrio da li je ubijena pevačica poznavala MONSTRUMA IZ ZAJEČARA!

On je ćerki Jani, kako kaže, posvećen 24 časa, udovoljava  joj u svemu kako bi joj makar malo ublažio gutitak majke.

(Telegraf.rs)