SVE JE SPREMNO ZA TREĆI JAPANSKO-SRPSKI FESTIVAL FILMA: Vidimo se u Jugoslovenskoj kinoteci

Kao i svake godine Japansko srpski festival filma se održava paralelno u Beogradu i Tokiju. Ove godine JSFF pruža priliku autorima da apliciraju sa svojim filmskim ostvarenjima na temu "DEVOTION"

Japansko srpski festival filma (JSFF) poziva zainteresovane autore da sa svojim kratkim filmovima na temu  "DEVOTION" apliciraju na treći po redu JSFF koji se ove godine održava u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

U ČAST SLAVNOM BOUVIJU: Otvorena izložba posvećena legendi rok scene, uskoro i MURAL! (FOTO)

Japansko srpski festival filma, u organizaciji članova CultCrave-a, predstavlja kulturnu razmenu umetnosti između Srbije i Japana čija je osnovna ideja da umreži stvaralaštvo filmskih autora u zemljama festivala i promoviše ih na ostalim destinacijama po svetu gde članovi JSFF tima organizuju programske projekcije.

NIJE IZMIŠLJOTINA: Pojavile se prve zelene novine koje postaju CVEĆE, ALI BUKVALNO! (VIDEO)

Kao i svake godine Japansko srpski festival filma se održava paralelno u Beogradu i Tokiju. Ove godine JSFF pruža priliku autorima da apliciraju sa svojim filmskim ostvarenjima na temu "DEVOTION".

Organizatori podstiču autore različitih žanrova da razmišljaju izvan klasičnih okvira i da svoja kratkometražna ostvarenja pošalju do 30.07.2016. godine.

Sve informacije o festivalu i načinu prijave možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)