DRAMA BEOGRAĐANKE NA AERODROMU: "Detektor je pokazao da nosim EKSPLOZIV"!

Pitali su me jesam li terorista, imam li eksploziv, na šta sam ja odgovorila negativno. Ali alarmi na kompjuteru su pokazali drugačije - priča nam Beograđanka svoje iskustvo sa aerodroma u Crnoj Gori

Čitateljka Telegrafa javila nam se pre neki dan sa krajnje neverovatnom pričom. Naime, prema njenom svedočanstvu, na povratku sa letovanja doživela je krajnje čudnu situaciju, ni manje ni više, nego na aerodromu u Crnoj Gori, na kojem su uređaji za bezbednost pokazali da je njeno telo - pozitivno na eksploziv!

Prošla je, navodi, nekoliko kontrola kako bi se utvrdilo da je sve bezbedno i da može da uđe u avion za Srbiju.

- Prvo je bila provera prtljaga, gde se na kolica stavlja prtljag. Kada je alarm zapištao, službenici su me pomerili u stranu. Zatim me je jedna od službenica pretresla i uputila kod kolege, kom se na posebnoj spravi za skeniranje upalio alarm da sam pozitivna na eskploziv - počinje priču za naš portal jedna Beograđanka.

Beograđanka besplatno nudi RAJSKU VIKENDICU, ali ima - jedan USLOV!

- Pitali su me jesam li terorista, imam li eksploziv, na šta sam ja odgovorila negativno. Međutim, u posebnoj prostoriji u koju su me odveli mazali su mi nešto po rukama i na kompjuteru je zasijalo zeleno, što znači da imam eksploziv u telu, i to u rukama - dodala je i nastavila:

(VIDEO) BEOGRAĐANKA PROBALA INDONEŽANSKI PLES I SVE ODUŠEVILA: Kada je vidite kako igra, i vi ćete probati isto!

- U trećoj prostoriji objasnili su mi da uređaj može da pokaže pozitivne rezultate ako se piju pojedini lekovi. Dala sam im da skeniraju moje lekove za štitnu žlezdu i uređaj je pokazao da to nije u pitanju. Prošla sam zatim još nekoliko kontrola i detektora i tek kada su alarmi prestali da pište i kada su apsolutno bili sigurni da nisam terorista i da nemam eksploziv, pustili su me da uđem u avion - zaključila je naša čitateljka, oduševljena nivoom bezbednosti na crnogorskom aerodromu.

Jedno je sigurno, ako letujete u Crnoj Gori nećete morati da brinete za svoju bezbednost!

Pozivamo vas da u komentarima podelite sa nama svoja iskustva sa letovanja.

Pogledajte video-prilog o tome kako da spakujete u mali kofer svoje veliko putovanje:

(Tanja Milanović)