SAŠU SVETSKI MEDIJI ZOVU "TETOVIRANI UBICA": Pretio maloletnoj devojci ubistvom pa izazvao saobraćajku! (FOTO)

Sašo Ristovski je bio pod dejstvom alkohola i droge, a nekoliko trenutaka pre saobraćajke, kako su izjavili svedoci na sudu, pretio je svojoj maloletnoj devojci da će je ubiti

Makedonac iz Australije, Sašo Ristovski (28), koji se predstavlja kao Lucifer, ispunio je pretnju i u saobraćajnoj nesreći, kao što joj je „obećao“, ubio svoju maloletnu devojku Medison Tiljard (16).

ALBANAC S KOSOVA UBIO 2 LJUDI U VELIKOJ BRITANIJI: Jedan leš pronađen u šumi, za drugim se i dalje traga!

Nesreća se dogodila 2014. godine, a suđenje Makedoncu je počelo ove sedmice. Sašo Ristovski je bio pod dejstvom alkohola i droge, a nekoliko trenutaka pre saobraćajke, kako su izjavili svedoci na sudu, pretio je svojoj maloletnoj devojci da će je ubiti.

- Do kraja večeri smestiću te u grob. Ubiću te u saobraćajki, upozorio ju je pred njenim prijateljima.

Ristovski je namerno izazvao saobraćajku iz koje je izašao nepovređen, a da se, kao što je rekao, nikada ne zaboravi to što je uradio, osakatio je svoje lice sa tetovažama, zbog čega ga australijski mediji nazivaju „tetovirani ubica“.

Pobedio je tri meningitisa, srčani udar i rak, a onda ga je žena DOKRAJČILA na najgori način! (VIDEO)

- Stavio sam ovo đavolje mastilo da se ne zaboravi bol koju sam izazvao, izjavio je Lucifer.

Pre nesreće, Makedonac je vozio 220 kilometara na sat, a kada je smanjio brzinu na 88 kilometara, izgubio je kontrolu i zabio se u jedno drvo. Njegova devojka Medison Tiljard je poginula na licu mesta, a on je prošao bez povreda.

“Tetovirani ubica” će najverovatnije dobiti blažu kaznu jer je na sudu priznao krivicu.

(D.J.)