U PROVALIJI PRONAĐENO TELO U FAZI RASPADANJA: Specijalci ga izvlačili više od 5 sati, auto smrskan (FOTO)

Desetak metara od automobila je pronađeno telo. Ono će biti dato na prepoznavanje. Vozilo još nije izvučeno iz provalije

Više od pet sati alpinisti, specijalci policijskog tima „tigrovi“ su iz provalije izvlačili telo čoveka koji se s autom „reno 9“ survao u provaliju duboku oko 50 metara na auto-putu Skoplje-Veles, nekoliko kilometara posle tunela kod mesta Katlanovo.

PRONAĐENA TELA DVOJICE MUŠKARACA: Da li je rešena misterija nestanka oca i sina na planini Bistra?

Beživotno telo muškarca, koje je bilo u fazi raspadanja, pronađeno je desetak metara dalje od vozila. Nije poznato kada se automobil survao u provaliju i zaustavio tik uz reku Vardar.

Slučaj su policiji jutros prijavili ljudi koji su zastali da se odmore na parkingu blizo koga se desila tragedija.

- Jutros u 9 sati dobili smo poziv da se automobil marke „reno 9“ nalazi u provaliji blizu drugog parkinga, iza tunela kod Katlanova, kažu u MUP Makedonije.

Zbog izuzetno teško pristupačnog terena, u izvlačenju beživotnog tela učestvovale su specijalne policijske jedinice koji su više od pet sati izvlačili poginulog vozača.

- Desetak metara od automobila je pronađeno telo. Ono će biti dato na prepoznavanje. Vozilo još nije izvučeno iz provalije, ističu u policiji.

Po nalogu tužioca, telo je predato na obdukciju gde treba da se utvrdi ili potvrdi njegov identitet.

(D.J.)