STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE NA JEZERU: Žena se udavila posle svađe s mužem, na telu tragovi nasilja

- Oko 12:10 časova, 3. avgusta policiji u Makedonskoj Kamenici se javila majka T.S. i prijavila da su njena ćerka i zet D.S. imali bračni nesporazum i da su sa „ford fiestom“, štipskih registarskih oznaka, krenuli ka Delčveu. Majka će čula vrisak ćerke i zato je posumnjala da se nešto dešava - izjavila je portparolka MUP-a, Liza Bendevska

Prekjučerašnoj tragediji na jezeru Kalimanci prethodila je svađa i tuča supružnika iz sela Dulica blizu Makedonske Kamenice. Na to ukazuju tragovi automobila „ford fiesta“ u kome su bili, jer su direktno vodili u akumulaciono jezero, kao i kasniji nalazi patologa koji su na telu pokojne žene utvrdili povrede glave, desne nadlaktice i gornjeg dela leđa. Međutim, obdukacija je pokazala da je smrt nastupila kao rezultat davljenja u vodi.

BRAČNI PAR SLETEO AUTOMOBILOM U JEZERO U MAKEDONIJI: Pronađeno telo žene, za lešom muškarca se još uvek traga!

Nestanak ćerke T. S. ( 31 ), koja je kasnije pronađena udavljena u jezeru, policiji je prijavilanjena majka, potvrdili su iz MUP Makedonije.

- Oko 12:10 časova, 3. avgusta policiji u Makedonskoj Kamenici se javila majka T.S. i prijavila da su njena ćerka i zet D.S. imali bračni nesporazum i da su sa „ford fiestom“, štipskih registarskih oznaka, krenuli ka Delčveu. Majka će čula vrisak ćerke i zato je posumnjala da se nešto dešava - izjavila je portparolka MUP-a, Liza Bendevska.

Juče popodne, prilikom obilaska akumulacije, dežurni policajac je u mestu Ribnica primetio beživotno telo žene u vodi i odmah o tome obavestio pretpostavljene. Istražna ekipa iz policijske stanice Delčevo izvukla je beživotno telo žene, ali od njenog supruga D. S. ( 41 ) i automobila u kome su se vozili nije bilo ni traga, pa su danas na to mesto poslati gnjurci specijalne policijske jedinice, koji još uvek ništa nisu pronašli.

Budući da su lekari Zdravstvenog doma u Makedonskoj Kamenici utvrdili da na telu žene postoje tragovi nasilja, pretpostavlja se da su se, s obzirom na povrede po telu, supružnici svađali i tukli pre tragičnog događaja.

(D.J.)