≫ 

BRAČNI PAR SLETEO AUTOMOBILOM U JEZERO U MAKEDONIJI: Pronađeno telo žene, za lešom muškarca se još uvek traga!

Beživotno telo žene kako pluta jezerom prvi je primetio policajac koji dežura na brani tog veštačkog jezera, a u njenoj blizini, na dnu jezera je ugledao automobil “ford”, za muškarcem se još traga

  • 0

Muškarac i žena, verovatno bračni par iz Makedonske Kamenice u Makedoniji, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sleteli su danas u popodnevnim satim sa puta i upali u veštačko jezero Kalimanci.

JEZIVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Dečak (7) se bori za život, roditelji poginuli, smrtonosni karambol izazvao SRBIN? (FOTO)

Beživotno telo žene kako pluta jezerom prvi je primetio policajac koji dežura na brani tog veštačkog jezera, a u njenoj blizini, na dnu jezera je ugledao automobil “ford”.

Tragedija u Gacku: Tinejdžer se utopio na jezeru dok se kupao sa drugovima

Policija je uspela da izvuče telo žene, a za telom muškarca, za koga se predpostavlja da je vozio auto, još uvek se traga.

Foto: Wikipedia/Rašo Foto: Wikipedia/Rašo

Njihov identitet nije poznat, a prema dosadašnjim informacijama, radi se o 41-godišnjem žitelju Makedonske Kamenice koji je danas oko podne, navodno “pokupio” svoju 10 godina mlađu sugrađanku i sa vozilom se uputio u nepoznatom pravcu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA