PEDOFILI NAPADAJU: U istom danu nasrnuli na dve maloletne devojčice

Ova dva napada pedofila su prva zabeležena ovog leta u policijskoj evidenciji u istočnoj Makedoniji

Pedofili su počeli da napadaju i u istočnoj Makedoniji, a u istom danu dogodila su se čak dva napada na maloletne devojčice, u gradovima Sveti Nikole i Kočani.

STIŽU STROŽE KAZNE ZA PEDOFILE I SILOVATELJE U SRBIJI: Razmatraće se i uvođenje KASTRACIJE, ako neko podnese inicijativu!

Prema saopštenju policije, juče oko podne pedofil je sačekao devetogodišnju devojčicu u ulazu jedne zgrade u Svetom Nikoli. Ispred prestravljene devojčice, skinuo je pantalone i počeo da se zadovoljava. Uspaničena devojčica je ipak uspela da pobegne i o svemu obavesti svoje roditelje, a oni policiju. Kasnije je ona u prisustvu tužioca i predstavnika Centra za socijalni rad prepoznala pedofila. Reč je o V.O. ( 46 ) iz Svetog Nikole, koji je strpan iza rešetaka.    

Istog dana uveče, u Kočanima, pedofil je pokušao da siluje 11-godišnju devojčicu. Prišao joj je iza leđe, zagrlio je i počeo da mazi po celom telu. Iako uplašena, ona je smogla snage da se odupre napasniku. Prvo je počela na sav glas da vrišti i doziva u pomoć, a potom je iz sve snage sa mobilnim telefonom pedofila tresnula u glavu. Sekunde su bile dovoljne da pobegne, a policija traga za njim.

Ova dva napada pedofila su prva zabeležena ovog leta u policijskoj evidenciji u istočnoj Makedoniji.

(D.J.)