POLITIČAR U SEKS-SKANDALU: Slao prljave poruke crnki dok je u krevetu ležao sa sinom! (FOTO)

Fotografiju je poslao brineti u januaru 2015. godine, a dopisivanje su nastavili sve do kraja prošlog meseca

Dok njegova žena Huma Abedin putuje po zemlji tokom kampanje za Hilari Klinton, osramoćeni bivši kongresmen Antoni Viner (51) piše poruke seksualne prirode jednoj brineti, a čak joj je poslao i fotografiju jednog dela njegovog tela dok mu je sin ležao tik do njega.

MUSLIMANKA IZ SENKE KOJA VLADA AMERIKOM: Optužuju je da mrzi SAD, radi prljave poslove za Klintonove (FOTO) (VIDEO)

Dok su se dopisivali, odjednom je skrenuo s teme i konstatovao kako se neko upravo popeo na njegov krevet. Ubrzo nakon toga joj je poslao fotografiju njegovog centralnog dela tela, kako leži u boksericama sa sinom sa strane.

Pošto joj je poslao fotografiju, Viner se uplašio da je možda slučajno postavio javno, kao što je uradio tokom neslavne epizode seks-skandala 2011. godine, što ga je i koštalo ostavke u Kongresu.

Objekat Vinerove pažnje je njegov politički protivnik: brineta koja podržava Donalda Trampa i nacionalnu organizaciju za oružje, a preko Tvitera se "obračunavala" sa Obamom i Klintonovom.

Fotografiju je poslao brineti u januaru 2015. godine, a dopisivanje su nastavili sve do kraja prošlog meseca. Viner je priznao da su on i žena s kojom se dopisivao "prijatelji već neko vreme".

(Telegraf.rs)