SLAVKO BELČIĆ STRAH I TREPET ZA PEŠAKE: Procesuiran je 44 puta i hapšen, ovog puta POKOSIO DECU NA ULICI

Policija je zbog nesreće koju je izazvao, podnela šest prekršajnih prijava, a ukupno je do sada 44 puta prekršajno procesuiran, od čega u zadnje tri godine 37 puta. Bio je do tog petka četiri puta i uhapšen a u nedelju i peti

Hrvat Slavko Belčić (58) 44 puta je procesuiran zbog bezobzirne vožnje, a prošlog petka je opet, mrtav pijan, neregistrovanim automobilom pokosio dete koje nije umalo ubio.

- U petak popodne, oko 16 sati, udario mi je mrtav - pijan autom unuka i skoro ga ubio. Te večeri je već bio kod kuće a u subotu je dobio nazad automobil koji nije registrovan godinama. U nedelju popodne je opet bio pijan za istim automobilom i vozio. Pitam ja – koji to sistem pušta čoveka da gazi decu i to čoveka koji godinama vozi bez vozačke, neregistrovan auto i kojeg su na desetine puta zaustavili kako vozi pijan – priča u Žabnu, pokraj Siska, vidno potreseni Ivan Rožanković, deda dečaka Gabrijela kog je u petak popodne automobilom povredio Belčić.

Pretresli su kuću ovog Hrvata i našli nešto što je moglo CEO GRAD DA DIGNE U VAZDUH!

Gabrijel je, sa svojim prijateljom, prolazio ispred kuće, kada su začuli automobil i pomerili se u stranu sa ulice. Tada je na njih naletio Belčić, i tom prilikom je Gabrijela odbacio u kanal, a njegovog druga malo okrznuo. Gabrijel je iz bolnice izašao u ponedeljak, s potresom mozga i podlivima po glavi i telu.

Policija je ubrzo došla, jer je od meštana pre ovog incidenta dobila dojavu kako Belčić opet pijan vozi. Izmereno je da ima 2,58 promila alkohola u krvi.

SRBIN DAO ŽIVOT ZA HRVATA: Beograđanin (54) skočio u more da spase Zagrepčanina (78), pa se obojica udavili!

Policija je zbog nesreće koju je izazvao, podnela šest prekršajnih prijava, a ukupno je do sada 44 puta prekršajno procesuiran, od čega u zadnje tri godine 37 puta. Bio je do tog petka četiri puta i uhapšen a u nedelju i peti.

-  Izgubio sam sina pre 12 godina u saobraćajnoj nesreći. I na svoga jedinog unuka pazim kao oko u glavi, vozim ga u školu svaki dan iako je peti razred. Imam taj strah da mu se nešto ne dogodi i onda bude ovo. Kad sam ga našao u kanalu, bez svesti, u blatu, mislio sam da se sve ponovilo. Da je samo malo bilo drugačije Gabrijel je mogao biti mrtav. Ne znam, sve ovo s Belčićem će dovesti do toga da će neko iz sela da počini ubistvo - kaže Rožanković.

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)