NAJBOLJI DIREKTOR U ZDRAVSTVU TRAŽI DIREKTORA: Bira se prvi čovek Kliničkog centra Niš

Direktor se bira na period od četiri godine a uslovi konkursa objavljeni su na sajtu ove zdravstvene ustanove

Direktor Kliničkog centra Niš profesor dr Zoran Radovanović, poznat kao najbolji direktor jedne zdravstvene ustanove u Srbiji, raspisao je krajem prošlog meseca konkurs za izbor novog direktora.

Radovanović je konkurs raspisao na osnovu odluke Upravnog odbora KC Niš od 23. oktobra ove godine. Direktor se bira na period od četiri godine a uslovi konkursa objavljeni su na sajtu ove zdravstvene ustanove.

DA LI JE OVO NAJISKRENIJI DIREKTOR U SRBIJI? Njegovo pismo zapalilo je internet, jer je progovorio o onome o čemu drugi ćute! (FOTO)

Najavljujući još letos da će raspisati konkurs, Radovanović je na svom Fejsbuk profilu postavio status u kojem je apelovao na potencijalne protivkandidate da ga u periodu do izbora novog direktora ne blate i lažno ne optužuju, što je izazvalo burnu reakciju na društvenim mrežama.

Radovanović je široj javnosti postao poznat u maju 2015. godine kada je apelovao je na kolege, prijatelje, ali i političare da prestanu da ga zovu i urgiraju da zaposli lekare preko veze.

ON JE NAJSMELIJI DIREKTOR U SRBIJI: Progovorio o onome o čemu drugi ćute, a sada je uradio nešto potpuno NEOČEKIVANO

U otvorenom pismu pod nazivom "Vapaj direktora", koje je objavio na sajtu ustanove koju vodi, naveo da je zahvaljujući Ministarstvu zdravlja taj klinički centar dobio mogućnost da zaposli osam doktora, ali da je odmah po raspisivanju zvaničnog konkursa krenula "kanonada".

MUKE UOČI KONKURSA ZA UPRAVNIKA KC NIŠ: Najsmeliji direktor morao ministru zdravlja da dokazuje da nije narkoman!

On, inače, ima pravo na još jedan mandat, tako da mu želimo puno sreće na ovom konkursu, kao i svim ostalim kandidatima.

(Lj. R.)