JASMINA JE OSTAVILA BEBU SAMU U KADI: Kada se vratila u kupatilo, zatekla je najgori KOŠMAR (FOTO)

Majka je popila flašu pića i potpuno zaboravila gde je ostavila svoju malu ćerku

Mlada mama ubila je svoju 14 meseci staru ćerku nakon što ju je ostavila samu u kadi dok se kupala. Jasmin Gregori (24) je neprosredno pre nesreće, socijalni radnik rekao da ne ostavlja svoju decu samu dok se kupaju.

MAJKA UDAVILA U KADI SVOJE BLIZANCE (2): Ubila sinove jer ih niko nije voleo?!

Ona je popila flašu pića i potpuno zaboravila gde je ostavila malenu Robin. Očevici tvrde da je ona izletela iz svoje kuće i da je pitala slučajne prolaznike gde je njeno dete, pre nego što su je videli kako drži beživotno telo svoje ćerke.

Robin je pronađena u kupatilu kako pluta u vodi, sa licem na dole 7. avgusta 2014. godine. Njenu majku sada čeka suđenje po optužbama za čedomorstvo i zanemarivanje deteta.

Sudiji je predočeno da je socijalni radnik, Karla Didok rekla Jasmini da ne ostavlja svoju decu samu dok se kupaju, neposredno pre nesrećnog događaja.

- Ona je ostavila bebu od 14 meseci u kadi za odrasle, bez neke meke podloge, dovoljno dugo da se udavi i to se može smatrati zanemarivanjem deteta. Jasmina se izjasnila da nije kriva. Njeni branioci će igrati na kartu da je ona ima mentalni poremećaj - kaže državni tužilac Oliver Saksbi.

Pogledajte fotografije OVDE.

(Telegraf.rs/Izvor:sun.co.uk)