SEKUNDE PRE MUČENJA ŽRTAVA: Uznemirujući snimak ubice kako se u podrumu priprema za svirepe zločine (VIDEO)

Ubica je postavio kamere po kući pa je policija mogla da rekonstruiše događaje

Američka policija je objavila jeziv snimak na kojem se Brejdi Ostrajk sprema da u svom podrumu zlostavlja i ubije muškarca i njegovu trudnu devojku.

>>> KLOVN KOJI JE SILOVAO I UDAVIO 33 DEČAKA: Ovo je najjezivija priča u istoriji kriminalistike (FOTO)

Ostrajk se ubio tokom policijske potere u Vajomingu, a kada su detektivi upali u njegovu kuću tokom pretresa su zatekli dokaze o užasnim zločinima. Otkrili su da je 31-godišnji muškarac svoj podrum preuredio u tamnicu u kojoj je mučio i ubijao svoje žrtve.

On je postavio kamere po kući, pa je policija mogla da rekonstruiše događaje i sazna strašnu sudbinu Čarlsa Openira i njegove 18-godišnje devojke Bruk Slokum, koji su nestali pre dve godine.

Na objavljenom snimku se vidi kako Ostrajk sprema konopac i oružje u podrumu nekoliko dana pre nego što će u njega namamiti svoje žrtve.

Zločinac je navodno preko interneta ugovorio seks sa Openirom i njegovom devojkom, koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Njih troje su se sastali u Gizon parku u Vajomingu 12. jula 2014. godine i od tada se mladom paru gubi svaki trag.

Ispostavilo se da ih je Ostrajk kidnapovao i odveo u kuću gde je ubrzo ubio Openira, a njegovo obezglavljeno telo zakopao u parku. Sudbina Bruk Slokum je bila još strašnija, ona je takođe ubijena, ali pre toga je Ostrajk pet dana zlostavljao u svojoj improvizovanoj tamnici u podrumu.

Policija Vajominga je potvrdila da poseduje snimak mučenja nesrećne Bruk, ali je odlučeno da taj video nikada ne bude javno objavljen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)