Bosanac prevario ženu, pa objavio na Fejsbuku: Na njegov potpuni šok, dobio je odgovor i od supruge i od ljubavnice (FOTO)

"Javno se izvinjavam svojoj ženi koju sam prevario sa Aminom Halilović i volim svoju ženu koja mi je to oprostila", stoji u Nerminovom statusu

Fejsbuk, osim što je mnogima sredstvo za dobru zabavu, tračeve i informisanje, može da posluži i kao sredstvo da se nekome izvinite. Tako je Nermin Kujadinović, Bosanac koji živi u Nemačkoj, prevario svoju suprugu, pa onda izvinjenje i priznanje objavio na pomenutoj društenoj mreži u poruci:

Uhvatio je ženu u prevari, I TO DRONOM. Kada je video šta radi, psovao je 18 godina braka! (VIDEO)

"Javno se izvinjavam svojoj ženi koju sam prevario sa Aminom Halilović i volim svoju ženu koja mi je to oprostila", stoji u Nerminovom statusu.

Odmah nakon objave, stigla je lavina komentara, među njima i prevarene supruge Džemile, a brzo se oglasila i ljubavnica Amina Halilović sa oštrom porukom za sve.

"Za informaciju ovim što žele znati, Džemila je uvek znala Nerkine šifre i ovo nije kraj, ma koliko to drugi želeli, a ko želi privatnu poruku ili javnu ja ću objaviti čet između dvoje ljubavnika, pa da vidimo ko koga moli i voli. One koje me smatraju glupom neka smatraju, sreća ne zavisim od njih, jer dosta glupača ima, samo se smatraju damama", napisala je Nerminova žena, a u komentaru se oglasila i njegova ljubavnica s porukom:

"Kakav ste vi ološ, nemate pametnijeg posla, nego zadrti u tuđu privatnost, idite da radite nešto korisno odvratne mahaluše, FUJ", napisala je ona.

(Avaz/Ekskluziva.ba)