BIZARNO SUĐENJE ZA SMRT ČOVEKA KOGA SU NA SMRT IZUJEDALI PSI: Komšinica tvrdi da ništa nije videla!

Vukosavljević je kazala da kobnog dana nije videla šta se tačno dogodilo u dvorištu Marčeta, kao i da nikada nije upoznala optuženu Igoru Maksimović

Na suđenju za smrt Đurađa Marčete (84) koga su izujedali psikao svedok saslušana je Gordana Vukosavljević, komšinica iz Ulice Bukovački.

OVDE SU PITBULOVI ZAKLALI ĐURAĐA MARČETU (84): Dedica se do poslednjeg daha borio sa zverima!

HOROR NA PETROVARADINU: Dva razjarena pit bula zaklala starca!

Vukosavljević je kazala da kobnog dana nije videla šta se tačno dogodilo u dvorištu Marčeta, kao i da nikada nije upoznala optuženu Igoru Maksimović (29) iz Petrovaradina, jer su psi njenog supruga 11. jula nasmrt izujedali komšiju Marčetu, ali da ju je viđala u prolazu, pišu Večernje novosti.

Optužena je izjavila da je u kući bila sama sa dvoje maloletne dece i da joj je suprug Rade pre odlaska na put rekao da pusti pse da bi se osećala bezbednije i da ih od komšijskog dvorišta deli žičana ograda.

Podsetimo, dva američka staford terijera, su videvši mačku, navodno, preskočila komšijsku ogradu i napale Marčetu, nanevši mu smrtonosne povrede.

Njihova vasnica, ujedno i optužena je pokušala da pomogne komšiji i dok ih je bezuspešno sklanjala od starca i ona je povređena.

Suđenje se nastavlja 31. januara.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)