Najstrašnija slika Srbije ikada: Ukradeni paketići u Somboru, prazne kutije bačene pored kanala! (FOTO)

Ovaj prizor će vas ostaviti bez teksta

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije novogodišnjih poklona koji su prazni i razbacani po obali Velikog bačkog kanala u Somboru. Navodno se radi o humaninitarnim paketićima dece iz Nemačke koji su imali nameru da pomognu svojim vršnjacima u Srbiji. Neko se udostojio da sve to ispretura i uzme za sebe.

DRAMA U SOMBORU: Pronađen ženski leš u Velikom bačkom kanalu!

Preko 300 praznih novogodišnjih i božićnih paketića koje su deca iz Nemačke poslala svojim vršnjacima u Srbiji pronađeno, očigledno je pokradeno i razbacano uz Veliki bački kanal u blizini Staparskog mosta u Somboru.

Jedan građanin Sombora slučaj je prijavio policiji, koja je sve unela u zapisnik, ali prema njegovim rečima, na pitanje šta će uraditi po tom pitanju, rekli su - ništa, jer ne mogu po zakonu, a kažu da krađa pomenutih paketića nije prijavljena. Kako su rekli - "nema prijave, nema krađe".

Biljana Klipa, sekretar Crvenog krsta Sombor, čiji su radnici označeni kao mogući krivci na društvenim mrežama, kaže za Telegraf.rs da oni nemaju veze sa ovim delom.

- Kada je Crveni krst u pitanju, apsolutno nikakve istihne nema u tome. Crveni krst je obezbedio, zahvaljujući Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi 192 novogodišnjqa paketića za decu. Kada su paketići koji su pronađeni i koji su juče osvanuli na društvenim mrežama u pitanju, mi apsolutno ali apsolutno nikakve veze nemamo sa tim niti znamo ko ih je obezbedio ni kome su bili namenjeni - tvrdi Klipa za Telegraf.rs.

Ostaje misterija ko je učinio gnusno delo, i da li je moguće naći krivca.

 

Pomenuti prizor će vas ostaviti bez teksta:

(Telgraf.rs)