Dramatični snimci sa zavejanog auto-puta kod Niša: Žandarmerija spasava ljude, mećava ledi sve pred sobom (FOTO) (VIDEO)

Dramatične fotografije iz Niša, pripadnici Žandarmerije spasavaju ljude iz smetova, vetar otežava prilazak, hladnoća je nepodnošljiva

U lančanom sudaru na auto-putu kod Niša povređeno je 17 ljudi, od kojih 6 dece. Saobraćajna nezgoda desila se jutros oko 8 sati, a na teren su ubrzo poslati pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Napolju je nemoguće izdržati, strašna mećava nosi sve pred sobom i ledi. Na terenu je novinarka Telegrafa, od koje uskoro očekujemo najsvežije detalje. Ostanite uz telegraf.rs

(BLOG UŽIVO) Više od 30 automobila zavejano na ulazu u Niš, mećava nosi sve pred sobom, žandarmerija krenula na teren (FOTO)

Čak 50 pripadnika niškog odreda Žandarmerije je na mestu gde se jutros dogodio lančani sudar s obzirom na to da je tamo u koloni više desetina vozila koja su zavejana na auto-putu!

Sneg i smetovi koji na pojedinim lokalnim putevima dostižu visinu do dva metra, uslovili su da u niškom kraju jutros bude skraćen veliki broj prigradskih autobuskih linija Skraćene su i pojedine linije gradskog saobraćaja zbog snega na kolovozu.

Ekipe zimske službe su na terenu, ali su nemoćne u borbi sa vetrom.

Dramatičnu situaciju najbolje oslikava video-snimak koji je postavljen na Tviter, a u kom vozač na sekund otvara prozor. Pogledajte:

 

(Telegraf.rs)