SVE ŠTO NISTE ZNALI O ARKANU: Partizanov sin, a Delija, Komandant, Hibrid, MISTERIJA! (VIDEO)

Arkan na latinskom znači Misterija. I koliko god o Željku Ražnatoviću svi skoro sve znali, njegov život upravo i dan danas jeste jedna velika - MISTERIJA! Telegraf.rs vam otkriva kako dobio svoj, a kako policijski nadimak, kako se spasavao iz svih evropskih zatvora...

Arkan na latinskom znači Misterija. I koliko god o Željku Ražnatoviću svi skoro sve znali, njegov život upravo i dan danas jeste jedna velika - MISTERIJA!

Danas se navršava 17 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. O njegovom burnom životu zna se mnogo, ali ima i dosta misterije. Mi vam po prvi put, ekskluzivno, otkrivamo upravo te detalje.

Trenutak kad ubica navodno puca u Arkana: Fotografija rekonstrukcije ubistva izazvala haos (FOTO)

Otac Željka Raznatovića, Veljko, bio je odlikovani oficir Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva, a tokom Drugog svetskog rata borio se u Partizanima.

Arkanov nadimak u policiji je Hibrid. Ime po kome ga pamtimo dobio je po junaku iz stripova o Čarobnjaku Arkanusu.

Arkan na latinskom znači Misterija.

U Belgiji je davne 1973. godine osuđen na 10 godina robije zbog pljačke banke. Pored Belgije, hapšen je i osuđivan u Holandiji, Švedskoj, Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Iz zatvora svih tih zemalja spasavao se bekstvom.

Bio je jedan od vođa navijača Crvene zvezde. Bio je prisutan na stadionu "Maksimir" u Zagrebu 1990. godine kada su izbili veliki neredi između crveno-belih i zagrebačkog Dinama.

DANAS, SUTRA I PREKOSTURA SAMO KOD NAS IMAĆETE PRILIKE DA VIDITE NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE ŽELJKA RAŽNATOVIĆA ARKANA!

Ostale detalje iz Arkanovog života otkrijte u linku:

(Telegraf.rs)