GUŽVA NA PRELAZU SA RUMUNIJOM: Kamioni čekaju po dva sata

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na ostalim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta

Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Vatin" sa Rumunijom zadržavaju oko dva sata, saopštio je jutros AMS S.

SMANJENO ČEKANJE NA GRANICAMA: Na Batrovcima 60, a na Horgošu i Kelebiji 90 minuta. Oprez u vožnji!

Granični prelazi: I dalje ubedljivo najgore na Batrovcima

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Saobraćaj je na prilazima Zlatiboru usporen, zbog planinskih prevoja pod maglom, a zbog jutarnjih niskih temperatura i mraza moguća je, posebno u planinskim predelima, poledica, saopštio je AMS S.

Sem jačih bočnih udara vetra, zbog kojeg vozači na putevima u košavskom području moraju biti oprezniji, a koji mogu biti opasni posebno kada brzina nije prilagođena, ostale vremenske prilike su dobre, što umnogome olakšava vožnju i doprinosi nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Padavina nema, osim u Timočkoj krajini, gde je prema rečima meteorologa u toku dana moguće provejavanje slabog snega.

Prvi dan vikenda uvek donosi nešto veći broj vozila i pojačan saobraćaj na važnijim i frekventnijim putevima, a posebno ka zimskim turističkim centrima, ali i na autoputevima na kojima se trenutno ne čeka duže od desetak minuta za naplatu putarine.

Razlog za opreznijom vožnjom su svakako i brojne deonice na kojima je zbog aktuelnih radova došlo do izmene u saobraćaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)