DIVLJI ZAPAD I PIRATI STIŽU U HRVATSKU: Otvara se Gardaland u komšiluku, evo koliko će koštati karte (FOTO) (VIDEO)

“Hrvatski Gardaland” će biti usmeren na dnevnu zabavu, dok su za večernji program predviđeni koncerti, filmske projekcije i drugo

Na 4 kilometra južno od centra Biograda na Moru, uz glavni magistralni put, 1. juna otvoriće se zabavni vodeni park, po ugledu na italijanski Gardaland.

NA SAMO NEKOLIKO SATI OD BEOGRADA otvara se balkanski VODENI DIZNILEND!

Park će imati tri tematska dela, koji će biti podeljeni prema vrstama vožnji i publici - Pirati, Divlji zapad i Svemir. Svaka celina imaće svoje ulaze. Biće usmeren na zabavu preko dana, dok će večeri biti rezervirane za koncerte, filmske projekcije...

- Biće to prvi hrvatski zabavni park koji će podsećati na italijanski Gardaland, odnosno na čuvene tematske parkove u floridskom Orlandu - rekao je direktor parka Franjo Koletić.

“Hrvatski Gardaland” će biti usmeren na dnevnu zabavu, dok su za večernji program predviđeni koncerti, filmske projekcije i drugo.

U park će se prvobitno uložiti 15 miliona evra, ali ulaganja bi mogla i da se povećaju i na 25 miliona. Ulaz će biti od 20 do 27 evra, prenosi 24sata.hr.

Karte će moći da se nabave i po povoljnijoj ceni. Biće dostupne i sezonske ulaznice ali i popusti za ranoranioce.

Kartu će biti jeftinije kupiti onlajn, a deca će na rođendan imati besplatan ulaz.

Biće i popusta na grupne posete, paketa za školske izlete i posebne ponude za korporativne događaje i tim bildinge, a biće i VIP ulaznica za brzinski obilazak parka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)