Ispalio 6 metaka u oca i ubio ga, pronađeno i telo majke u automobilu: Uhapšen mladić (18) iz Hrvatske osumnjičen za ubistvo roditelja (VIDEO)

Mladić je uhapšen na području Tribunja

Hrvatska policija uhapsila je danas, nakon celodnevne potrage, mladića (18) za kojeg se sumnja da je ubio svoje roditelje u Čistoj Velikoj.

Ubistvo koje je uznemirilo Hrvatsku: Pronađen mrtav specijalac, sumnja se na sina!

Mladić je uhapšen na području Tribunja.

U automobilu našli telo mrtve žene

Na širem području Čiste Velike kod Stankovaca u nedelju oko 16.20 sati u vozilu je pronađeno telo žene, saopšteno je iz šibeničke policije, a za sada ne potvrđuju da li je pronađena mrtva žena supruga 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je jutros pronađen mrtav u porodičnoj kući u Čistoj Velikoj.

Okolnosti tog događaja se još uvek utvrđuju.

Vozilo u kojem je mrtva žena pronađena nije "mercedes" E klase, za kojim je policija tragala.

Traži se crni Mercedes

Policija je nešto ranije pozvala sve građane da prijave u najbližu policijsku stanicu ako vide "mercedes" E klase, registarskih oznaka "ŠI 611 FR" koji se povezuje s današnjim krvavim događajima.

Hrvatska policija je tragala za odbeglim mladićem širom zemlje. Policijske kontrole bile su pojačane na svim ulazima i izlazima s auto-puta.

Podsetimo, sumnja se da je 45-godišnjeg specijalca ubio njegov sin i da je u njega navodno ispalio pet ili šest metaka iz službenog pištolja, nakon čega je pobegao s majkom u Mandalinu.

Paralelno, policija je okupirala Mandalinu, ali nisu potvrdili da su ta dva događaja povezana. Blokada Madaline ubrzo je završena.

Specijalac se danas nije pojavio na poslu, pa su krenuli u potragu za njim. Ubijeni muškarac je iz Šibenika. Nakon što im je tamo ukinuta jedinica, radno mesto je dobio u Splitu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)