Teme: potera

Odbegli robijaš kao da je u zemlju propao: Suđeno mu zbog razbojništva, a sumnja se da se krije u ovom delu Srbije

Od Albanca koji je pobegao policiji usred dana u Nišu i dalje nema traga ni glasa

Ovako je izgledalo bekstvo Albanca kroz niški bulevar: Čulo se samo "Hvatajte čoveka u crvenim patikama i farmerkama!" (DETALJNA MAPA BEKSTVA)

Pa, gde je bre? Policajci popadaše od potere za odbeglim lopovom, a on im bio pred nosom (VIDEO)

Filmska potera u Hrvatskoj: Policija jurila auto u kojem su bili migranti, uspela da uhapsi dvojicu (VIDEO)

Gugl strit vju ima mnogo "fejlova", ali ovaj još niste videli: Pas se pojavljuje u svakom kadru ulice, a objašnjenje je presmešno (FOTO)

Nikad jači finiš "Potere": Tragačica uspela da spreči takmičare da osvoje 710.000, sažalila se, a onda joj Memedović odgovorio (VIDEO)

Ludačka potera na Košutnjaku: Hteli da ih legitimišu, a jedan uleteo u "audi" i počeo da beži. Pojurili su ga, a begunac je izazvao udes (FOTO)

Usred dana sa šalom preko lica prišao parkiranom "ševroletu" i oteo od vozača 1,6 miliona evra: U toku je filmska potera u Borči

Vozač "bmw" pola sata divljao gradom, policijske sirene razbudile građane! Ovakvu poteru u Prokuplju nisu skoro videli

Klinac jurcao kolima po gradu i pravio haos. Policija je letela za njim po Ustaničkoj: Ovo je snimak posle potere kakvu beogradske ulice ne pamte (VIDEO)

Filmska potera na Vračaru: Tinejdžer ukrao auto od roditelja, bežao od policije, pa pokušao 2 puta da ih pregazi. Vozilo je smrskano, a pronađena je i marihuana (FOTO) (VIDEO)

Filmska potera u Novom Sadu: Pijanica nonšalantno ukrao automobil i dao se u beg. Ceo Novi Sad gledao je jurnjavu za "fordom"

"Potera" za pamćenje: Takmičari osvojili 730.000, izludeli tragača, pa dali genijalan odgovor na pitanje šta će sa parama (VIDEO)

Serija pljački kladionica u Novom Pazaru: Policija blokirala grad, traga se za naoružanim razbojnicima

Komična potera za pijanim vozačem u Boru: Prvo se zakucao u taksi, pa u muzejski vozić, a onda polusvestan pitao policajca: "imate jednu cigaretu?"

Evo kako je Davor bežao kolima od policije: Vozio je Suzanu kod lekara, a onda ugledao patrolu i počela je filmska potera kroz Banjaluku

Nezapamćena, filmska potera u Zadru: Vozač "bmw"-a divljao ulicama, hteo da pregazi policajca. Kada su mu pucali u gume, dao je gas!

Opsadno stanje u Subotici: Ukradeni automobil mahnito jurio preko punog šetališta, policija mu bila za petama (FOTO SA LICA MESTA)

Sirijci u Hrvatskoj oteli autobus, policija ih jurila deset kilometara (FOTO) (VIDEO)

Bahati Danijel je bežao od policijske zasede besnim automobilom: Kada su ga stigli, složio je priču u koju ne bi poverovala ni deca iz vrtića

Blokiran aerodrom u Lionu: Policija jurila vozača koji je automobilom probio ogradu i bežao po pisti, svi avioni prizemljeni (VIDEO)

Na ulicama Banjaluke filmska potera: Bežeći od policije, vozač autom sišao niz stepenice (VIDEO)

Filmska potera za Nevenom u Svilajncu: Jurili je muž, svekar, dever i jetrva, a ona bežala od nasilnika koji ju je zlostavljao 7 godina

Narko kartel pokušao da prokrijumčari 2 tone kokaina, ali su ih helikopterom naterali pravo u zamku (VIDEO)

Vozač na skuteru zamalo pokosio saobraćajnog policajca i nije mu palo na pamet da se zaustavi (VIDEO)

Policajac se popeo na krov kako bi vozaču napisao kaznu, a onda je počela potera (VIDEO)

Kragujevčanin upao u dragstor i ispraznio kasu. Počeo je da beži, a onda ga je pojurila policija

Burna noć u Kotoru: Policija kod mladića u starom gradu našla ekstazi. On pokušao da sakrije drogu, a tada je počela ludačka akcija

Filmska policijska jurnjava, u poteri za beguncima policajac je ispalio 31 metak kroz svoju šoferšajbnu (VIDEO)