Završena nagradna igra "Uzmi račun i pobedi": Ključevi jednog stana idu u Beograd, a drugi ponovo u Blace

U direktnom prenosu na RTS, sa početkom u 17.50 sati, biće dodeljene 23 nagrade, a učesnicima igre sreću će dodeliti naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, kao i glumci iz spotova “Uzmi račun i pobedi” Vanja Nedeljković i Milan Pajić

Ukupno 185 nagrada - uključujući one najvrednije: trosoban stan u beogradskom naselju "Stepa Stepanović" i jedan u izgradnji u naselju Beograd na vodi, 14 automobila "fijat 500 L" i sedam putovanja - biće izvučeno večeras u poslednjem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Oni su srećnici, jer su njihove koverte izvučene među OSAM MILIONA pristiglih: Potpisani ugovori za stanove u "Uzmi račun i pobedi"

18.35 - Davor Štefanek izvukao je dobitnika stana u naselju "Stepa Stepanović". U pitanju je Vladimir Vidosavljević iz Krnjače, a stan u naselju "Beograd na vodi"  dobila je Burgić Vesna iz Blaca.

18.23 - Dejan i Davor izvlače još 7 automobila. Dobitnici su: Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Simentić Biljana iz Pačira, Petković Slavica iz Nove Pazove, Samardžić Desa iz Ruđinaca i Paunović Dragan iz Nove Varoši.

18.18 - U Grčku putuju: Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Stevanović Aleksandar iz Jagodine i Milovan Krivokašić iz Beograda. U Pariz putuju: Radivojević Ana iz Rakovice i Đorđević Predrag iz Rekovca. U Njujork putuje: Milić Zlatica iz Niša

18.08 - Dobitnici prvih 7 automobila marke "fijat 500L":  Ivan Živić iz Pirota, Bojana Cvitkovac iz Beograda, Manojlo Đukić iz Leštana, Biljana Glišić iz Beograda, Marčetić Violeta iz Bačke Topole, Đurković Sima iz Beograda i Mijailović Sanja iz Kragujevca.

18.03 - Dve koverte nisu ispunile uslov. Jedna je adresirana na "Auto-moto savez", a u drugoj je račun čija je vrednost manja od 100 dinara.

18.00 - Poznati sportisti Davor Štefanek i Dejan Tomašević izvlače dobitnike automobila "fiat 500L".

17.58 - Komisija je odlučila da su svi uslovi ispunjeni i da nagradna igra može da počne.

17.50 - U studiju su i predhodni dobitnici stanova. Jedna od njih je i Zorica Spasić iz Blaca koja je dobila stan istakla je da se iznenadila kada je čula da je dobila stan.

- Nisam verovala kada sam čula, svi su nam čestitali i podelili radost sa nama - istakla je Zorica.

U direktnom prenosu na RTS, sa početkom u 17.50 sati, biće dodeljene 23 nagrade, a učesnicima igre sreću će dodeliti naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, kao i glumci iz spotova “Uzmi račun i pobedi” Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Na adresu Ministarstva državne uprave i lokalne uprave, koja je organizator ove nagradne igre čiji je cilj suzbijanje sive ekonomije, pristiglo je osam miliona koverata.

Nakon direktnog prenosa, putem live stream-a na sajtovima uzmiracun.rs i www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

Inače, stan u naselju “Stepa Stepanović” ima 83,20 metara kvadratnih, uz koji ide i polisa osiguranja imovine, stan u Beogradu na vodi je površine 62 kvadratnih metara, a nagrađeni će imati priliku da putuju u Njujork, Pariz i Grčku.

Srećno!

(Telegraf.rs)