Oni su srećnici, jer su njihove koverte izvučene među OSAM MILIONA pristiglih: Potpisani ugovori za stanove u "Uzmi račun i pobedi"

Poslednje kolo izvlačenja koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće održano večeras

  • 1

Dobitnici stanova u pretposlednjem kolu nagradne igreUzmi račun i pobedi” potpisali su danas u Ministarstvu državne uprave i lokalne uprave ugovor o poklonu, a resorna ministarka Ana Brnabić zamolila je građane da nastave da traže i uzimaju fiskalne račune u zajedničkoj borbi protiv sive ekonomije.

 

Ovo je spisak svih 179 dobitnika nagrada u poslednjem izvlačenju "Uzmi račun i pobedi"!

 

Ministarka je, posle potisivanja ugovora, zahvalila ne samo dobitnicima, već svim građanima što učestvuju u nagradnoj igri i naglasila da je ona veoma važna za celu državu, kako za privredu, tako i za vladu i građane Srbije.

 

Kako je objasnila, nagradna igra je jedan od načina na koji se zajedno borimo protiv sive ekonomije koja, kako je rekla, od svih građana dnevno uzima oko osam miliona evra dnevno.

 

- Danas je poslednje izvlačenje, a dobili smo više od osam miliona koverata. To pokazuje šta zajedno možemo da uradimo - rekla je ministarka.

 

Brnabić je apelovala na građane da nastave zajedničku borbu protiv sive ekonomije.

 

- Molim građane da nastave da traže i uzimaju fiskalne račune, zato što je to jedini način da, kada nešto platimo, neku robu ili uslugu, da se 20 odsto od toga vrati nazad u budžet Srbije, a onda da se kroz budžet vrati svim građanima - podvukla je Brnabić.

 

Printskrin: RTS

Printskrin: RTS

 

Sretna dobitnica dvosobnog stana od 52 kvadratna metra u Ulici braće Jerković - Padina u Beogradu, Sofija Manojlović iz Pančeva, rekla je da je račune uzimala i ranije, i da to nije samo zbog nagradne igre.

 

- Poslala sam oko dvadesetak koverata, ali nisam se nadala nagradi kada sam videla količinu koverata u prvom izvlačenju - rekla je Sofija i dodala da će sreću u novom stanu podeliti sa svojom kćerkom Mašom.

 

Dobitnik drugog stana, iste površine i u istoj ulici, Goran Bogdanović iz Vlasotinca, takođe je rekao da je račune uvek uzimao, ali da je ovog puta majka slala koverte u njegovo ime.

 

- Ja nisam poslao nijednu kovertu. Ovo mi je najveći poklon, nikada do sada u životu nisam dobio nešto ovoliko vredno - rekao je Goran.

 

Printskrin: RTS

Printskrin: RTS

 

Poslednje kolo izvlačenja koverata u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće održano večeras, a u direktnom prenosu biće dodeljene 23 nagrade - dva stana u Beogradu, jedan trosoban u naselju "Stepa Stepanović" od 83,20 metara kvadratnih uz koji ide i polisa osiguranja imovine i stan u izgradnji u naselju Beograd na vodi površine 62 kvadratnih metara, zatim 14 automobila fijat 500 L i ukupno sedam putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

 

Nakon direktnog prenosa, putem live stream-a na sajtovima http://uzmiracun.rs/ i http://www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

 

Ovog petka, sreću donose naši poznati sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, glumci iz spotova "Uzmi račun i pobedi" Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA