Krvavo nasilje u Šapcu: Prolaznici pronašli preklanog psa u kojem je zaboden nož (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Radnik pumpe koji je video situaciju, potvrđuje priču koju su očevidci videli, i on je kazao da je stariji sugrađanin preklao psa

Nakon što su pre samo nedelju dana građani Šapca bili svedoci jezivog nasilja nad životinjama, pas je upucan u glavu i osatvljen u kanalu, dogodio se još jedan svirep čin. Šapčani koji su se zatekli na "Mol" pumpi videli su kako je njihov sugrađanin preklao psa.

Neviđena brutalnost kod Kraljeva: Pronađen pas obešen o drvo (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Prema rečima očevidaca, psa je prvo udario "reno" crvene boje. Da stvar bude još komplikovanija, nekoliko očevidaca kaže da je stariji čovek sklonio psa u stranu i da mu je "prekratio" muke, zaklavši ga.

Aleksandar Stanojlović, iz organizacije za zaštitu životinja, je došao na lice mesta i razgovarao sa ljudima koji su bili prisutni, prema njegovim rečima i razgovora sa ljudim, psa je udario auto, ali u trenutku udara pas je i dalje bio živ.

Radnik pumpe koji je video situaciju, potvrđuje priču koju su očevidci videli, i on je kazao da je stariji sugrađanin preklao psa.

Aleksandar je zgrožen celom situacijom i kaže da to nije razlog da neko oduzme na najbrutalniji način život psu, nego da ako je moguće ukaže pomoć tako što bi psa odveo u najbližu veterinarsku ambulantu, a ako stvarno psu nije bilo pomoći od zadobijenih povreda prilikom udara auta, postoji humaniji način, a to svakako nije klanje, nego uspavljivanje.

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana u Šapcu je pronađen pas koji je upucan u glavu jer je izgubio u borbi.

(Telegraf.rs)