Ova devojka iz Mostara se udala za 32 godine starijeg milionera: Volim ga, novac mi nije važan (FOTO)

Njen suprug Nevil obogatio se uvozom automobila od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je kupio vilu vrednu 33 miliona dolara u kojoj će novopečeni bračni par živeti

Nadi Hasandedić (39) poreklom iz Bosne i Hercegovine udala se za 32 godine starijeg multimilionera iz Sidneja Nevila Kričtona (71).

Venčanje je bilo najavljeno kao događaj godine u Australiji jer su o njemu pisali svi svetski mediji nakon što je otkriveno da će se na njega potrošiti čak milion dolara.

Nadi je za Avaz dala intervju u kojem je otkrila detalje iz svog privatnog života. Njen otac živeo je dugo godina u Australiji pre nego što se vratio u Mostar gde je upoznao njenu majku.

Nakon venčanja, vratili su se u Australiju gde je rođena, a nakon rata ponovno su posetili Mostar. Samo nekoliko meseci posle Nadin otac umro je od raka.

Nadi ističe da često posećuje grad na Neretvi koji je posetila i sa svojim suprugom.

- Pokušavam doći svake godine, da se vidim sa porodicom i prijateljima. Nevil, međutim, svake godine ide na Formulu 1 u Monako tako da je njegovo leto tamo, a moje uvek u Mostaru ili na Jadranu. Sad smo se dogovorili da pola vremena provedemo u Monaku, pola u BiH - kaže Nadi.

Mnogi su ih prozivali radi njihove razlike u godinama, ali ona kaže da se savršeno nadopunjuju.

- Nevil voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman prema njegovoj, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negde napola. Moj suprug voli brz život, voli raditi i zabavljati se, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji - izjavila je.

- Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, dogodilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni - kaže Nadi.

Njen suprug Nevil obogatio se uvozom automobila od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je kupio vilu vrednu 33 miliona dolara u kojoj će novopečeni bračni par živeti. Nadi je više nego zadovoljna organizacijom svadbe.

- Venčanje je bilo bajkovito, nije moglo biti lepše, veoma romantično i, što je najvažnije, svi gosti su bili zadovoljni - rekla je. Dodala je i da nisu slušali bosansku muziku na svadbi, a da joj je najdraži pevač Halid Bešlić i pesma "Miljacka".

Na venčanju je nosila venčanicu "Ersa atelier" sestara iz Rumunije, s koje je skidala dijamante jer nije htela da ih bude previše. Njihovo venčanje pamtiće i Fakultet u Sidneju gde je svadba organizovana u njihovoj dvorani jer su u tu svrhu obnovili njihove toalete, na šta su potrošili 20.000 dolara.

(Telegraf.rs/hercegovina.info)