MAJKA SOTONA zadavila sina, pa ga šetala u kolicima po gradu: Novi morbidni detalji ubistva Denisa (3), poslednja šetnja smrti (FOTO)

Majka monstrum Kjara nakon što ga je zadavila, stavila ga je mrtvog u kolica i sa sve maloletnom prijateljicom tako gurala po gradu, želeći da prikrije zločin i otarasi se tela

Monstruoznim detaljima u vezi ubistva  trogodišnjeg Denisa u Puli čini se nikad kraja. Majka monstrum Kjara, ili majka sotona kako je nazivaju u Hrvatskoj, nakon što ga je zadavila, stavila je njegovo telo u kolica i sa sve maloletnom prijateljicom tako gurala po gradu, želeći da prikrije zločin i otarasi se tela.

Jecaji na sahrani malog Denisa (3): MAJKA SOTONA više puta pokušala da ga ubije, otac slomljen, komšije ćutale o zlostavljanju dečaka (VIDEO)

Hronologija jezivog ubistva malog Denisa (3): Majka se slomila i sve ispričala

Samo nekoliko sati nakon što je golim rukama zadavila sina, nešto iza ponoći, Kjara Pašić (32) je ušetala u zgradu pulske policije i potpuno staloženo i mirno, prijavila nestanak sina Denisa. Policajcima u tom trenutku napamet nije palo da je majka ubica.

Svi iz istarske policije su se tog 23. maja digli u potrazi za "nestalim" dečakom koji je već bio mrtav, piše express.hr.

Komšije tvrde da su ga poslednji put videle taj dan oko podneva zaigranog ispred zgrade nedaleko od železničke stanice gde je živeo sa majkom.

U toku večeri, kada je pao mrak, majka Kjara i njena prijateljica su krenule s dečjim kolicima u poslednju Denisovu šetnju, šetnju smrti. Mrtvog dečaka su naime postavile u kolica, da ne izazovu sumnju kod slučajnih prolaznika.

Uputile su se tako sa ciljem da telo mrtvog deteta bace u more i kasnije sve prikažu kao nesrećan slučaj utapanja dečaka koji je nestao. Bacile su ga u kameniti plićak, a dečja kolica zaturile unutar šipražja odavno zapuštene kasarne Katarina.

Nedugo potom, majka-monstrum prijavljuje policiji da joj je dete nestalo, policije organizuje potragu i raspisuje poteru za dečakom širom Hrvatske.

Majka je policiji detaljno objansila šta je dečak imao na sebi i kako izgleda.

- Ima svetlu boju kose. Bio je obučen u plavu majicu kratkih belih rukava s motivima dečjih autića. Nosio je donji deo plave trenirke, a na nogama je imao plave cipelice - pričala je majka Kjara.

Tog utorka nešto iza 18 sati odvela ga je, kako je tvrdila, u park da se igra s decom, gde ga je i ostavila. Kroz prozor stana koji gleda na park u Akvilejskom prilazu u Puli, gde žive, posmatrala je kako se igra. Sat kasnije, pričala je majka, sina više nije videla kroz prozor, pa je otišla u park da ga potraži.

Policiji je brzo bilo sumnjivo što je nestanak prijavila tek šest sati kasnije...

Za ubistvo su optužene majka, Kjara Pašić Rojnić (32) i 14-godišnjakinja koja joj je navodno pomagala. Maloletna devojčica je štićenica doma i ranije je takođe bila problematična, a saznalo se da je navodno i sama zlostavljano dete. Obe su zadržane u pritvoru.

(Telegraf.rs)