SVI MOJI PUTEVI VODE KA SRBIJI: Treće, dopunjeno izdanje knjige Arna Gujona sa jednim posebnim poglavljem! (FOTO)

Ova neobična knjiga uzbudljiva je ispovest mladog Francuza koji svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji

Najpoznatiji srpski Francuz, Arno Gujon obavestio je na Tviteru svoje pratioce da je izašlo treće, dopunjeno izdanje njegove knjige "Svi moji putevi vode ka Srbiji!"

Večeras u Šumicama predstava za decu "Klovnovi", a potom književnik Veselin Dželetović predstavlja knjigu "Srpsko srce Johanovo"

- Pored mnogobrojnih nikada objavljenih slika naći ćete u ovom posebnom izdanju i dodatno poglavlje koje sam napisao direktno na srpskom jeziku - napisao je Gujon.

Ova neobična knjiga uzbudljiva je ispovest mladog Francuza koji svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Autor opisuje Srbiju onakvu kakvu je vidi stranac koji je sopstvenu sudbinu povezao sa sudbinom Srba tako što se, iz ljubavi prema ovoj zemlji, sa suprugom Ivanom nastanio u Beogradu.

Svi moji putevi vode ka Srbiji – istovremeno je i moralni stav Arnoa Gujona, dirljiv iskaz vere u humane vrednosti i dobrotu, svedočanstvo o ustrajnoj i neodustajnoj rešenosti da se u vreme velikih iskušenja bude na strani nevinih stradalnika, stoji u opisu knjigu.

- Imam i veliku čast što su Akademik Dušan Kovačević i Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjic napisali predgovor i pogovor moje knjige - dodao je Arno.

(Telegraf.rs)