Ovo je pravi snimak ubistva na Zakintosu: Desetak momaka je šutiralo i gazilo Amerikanca, ni oživljavanje na ulici nije pomoglo (VIDEO)

List Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog vidi ceo tok tuče

Grčki mediji objavili su novi snimak tuče na Zakintosu, u kojoj je ubijen Amerikanac Bakari Henderson (22), a posle čega je uhapšeno deset ljudi među kojima i sedmoro srpskih državljana.

Branilac Srbina sa Zakintosa: Drago mi je da nisu pušteni niz vodu uhapšeni momci

Srbin je pitao devojku zašto se druži sa Amerikancima, onda je sevnula pesnica, pa flaša: Izjava izbacivača sa Zakintosa prekinula jezivu tišinu (VIDEO)

List Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog vidi ceo tok tuče.

Posle desetak sekundi snimka u kadar utrčava Bakari Henderson, koga obara jedan mladić. Amerikanac udara u parkirani automobil, zatim ga grupa mladića obara na zemlju i šutira desetak sekundi.

Kako piše ovaj grčki list, a i kako se vidi na snimku, Bakari je pokušao da pobegne, ali ga je jak udarac bacio u stranu pa je leđima pao na parkirani automobil, posle čega je pao na zemlju. Odmah su mladići počeli da ga šutiraju u lice i telo.

Brutalnu tuču pokušala je da prekine i jedna devojka koja je uletela u rulju koja je tukla Bakarija.

Kada su u jednom trenutku shvatili kako je Henderson u nesvesti, i da mu je krvavo lice, prestali su da ga udaraju.

Bakari je ležao na ulici. Nije se pomerao. Neko od prisutnih je pokušao da mu uradi masažu srca i oživi ga, ali uzalud. U roku od pet minuta hitna pomoć je došla i konstatovala da nije živ.

Ubrzo nekoliko mladića prekida tuču i odguruje druge momke i sve prestaje.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)