Srbin je pitao devojku zašto se druži sa Amerikancima, onda je sevnula pesnica, pa flaša: Izjava izbacivača sa Zakintosa prekinula jezivu tišinu (VIDEO)

Amerikanac udara u parkirani automobil, zatim ga grupa mladića obara na zemlju i šutira desetak sekundi

  • 38

Danas je grčki list ProtoTema objavio na Jutjubu ekskluzivni snimak tuče na Zakintosu u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među kojima je sedmoro srpskih državljana. Snimak je sa bezbedonosne kamere jednog kafića u Laganasu, dela Zakintosa poznatog po noćnim klubovima.

Kroz izlog se vidi ceo tok tuče.

Ovo je pravi snimak tuče na Zakintosu: Jasno se vidi ko koga udara (VIDEO)

Posle desetak sekundi snimka u kadar utrčava Bakari Henderson, koga obara jedan mladić.

Na snimku se jasno vidi kako Amerikanac udara u parkirani automobil, zatim ga grupa mladića obara na zemlju i šutira desetak sekundi.

Ubrzo nekoliko mladića prekida tuču i odguruje momke.

Isti list je objavio i izjavu, kako se navodi, "srpskog izbacivača", koji je "prekinuo tišinu i ispričao šta se dogodilo".

Snimak tuče na Zakintoisu, tuča Zakintos, Bakari Henderson

- Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porekla imala je slobodan dan, ali je došla u klub gde se družila sa Amerikancima među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i rekao ‘Zašto se družiš sa Amerikancima’, pretećim tonom. Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin mu je zadao udarac u lice.

- Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam. Počele su da lete pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, masa Srba je nemilosrdno nastavila da ga tuče po celoj glavi i telu - rekao je srpski izbacivač za sajt protothema.gr.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    12. jul 2017 | 14:01

    Bravo za nase momke popravili su nam sliku u svetu svaka cast...zelim vam sto duzu robiju

  • Rakun

    12. jul 2017 | 12:25

    Znaci, ipak ce ovi nasi da popiju zatvor.

  • Jug

    12. jul 2017 | 14:37

    Nase postene djevojke...samo da je stranac...jadne su i nemoralne do bola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA